Robienie dekoracji zawsze sprawiało mi radość, czasem coś znajdę lub kupię i nie jest używane dość długo, aż przychodzi taki moment, że właśnie przyszedł na to czas.
Mam nadzieję, że długo będę się cieszyła nożycami.
Dlaczego sadzenie trzmieliny idzie jak po grudzie? Obrywasz listki na dole gałązki i do ziemi - nic trudnego.
no właśnie tak go czaruję wiem że vanilki będą za jabłonkami na tzw. rabacie ognistej. posadzilam juz tam jeżówki Meteor Pink, red barona i rozchodnika chocolate drop i na tylach ma być 6m szpaler vanilek. no ale trzeba trawnik zlikwidować i jak Iwona radzi teraz ziemie przygotować na wiosenne działania a jemu ciężko za robotę się kolejną wziąć
do tego powoli sobie tyly planuję i tam też kolejny szpaler limek chyba...
Witam, ogród zachwyca, bardzo w moim guście dlatego też chcę zainspirować się od Pani tą ono powyższą częścią rabaty. Chciałam się dowiedzieć jak zimowały Pani te silvery, a jak ide dance, czy jest jakaś różnica pod względem to zimowania w przypadku tych traw? Oraz jeszcze jedno pytanie czy można teraz sadzić trawy czy to już nie za późno i lepiej poczekać z tym do wiosny?
Ja tak niewiele-chcesz tą rabatą "wyrównać skos" działki,czyli już brzeg działki będzie równoległy do domu tak?
ja mam taką rabatę wzdłuż frontowego ogrodzenia.U Ciebie widzę chyba większą finezję niż u mnie w nasadzeniach