Przecudowna jest ,no wlasnie Haniu cgyba tego nie wzielam,bo mam karteczke z napisem orlik bialy ,a ostrozka ?chyba ucieklo mi by zabrac?
Ale ciesze oczka Twoja ☺☺☺☺☺
Mam kilka Twoich Twoich fotek ogrodowych ale oczywiscie na aparacie a pisze z tableta ech,i nawet mam Twoje rybki ze szklarni co daja urok caloksztaltu,i ta zabe dojzalam tez,nie zapomnialam tez o Twoich daliach ach,dam jak juz zjade do domku na dobre ☺
Na bylinówce po lewej stronie. Dwa z trzech grabów padły - może purpury dadzą radę?
Przynajmniej jedna my by się przydała, bo sąsiedzi mają okno w łazience z widokiem na moją bylinową - czy też ja na nich A żywopłot grabowy zasłoni resztę - tylko wlaśnie tego piętra dalej mi brak A graba sobie w hosty wsadzę
Ok to wrzucam, w sumie taki rząd mi się z tych maluchów zrobił... acha szerokość rabaty może ulec mianie... wszystko żeby się roślinki dobrze czuły...
Mąż właśnie zajrzał... i od progu się śmieje, że niezły picasso ze mnie
Jej Izuniu tyyyyyle jerzyn nazbieralas????o matko,obejzalam foty z ogrodu i kurcze no jest olbrzymi i piekny i te owieczki calusne,musisz ciezko pracowac by miec to co masz dzis ☺ jak ja chodze z krasnalkami na jerzyny to nie mam szans doniesc do ogrodu by zrobic na zime-droga niby krotka a w tempie swiatla znikaja w brzuszkach krasnalek i nie ukrywam moim hi hi
U nas zimno znowu,pol dnia lal deszcz,podjechalismy tylko do domku po sloiki do ogorkow korniszonych i sie wypogodzilo -no to znowu do ogrodu
Przynajmniej troszke zrobilam ogoreczkow dla krasnalek,uwielbiaja je jak stoja od najmniejszych do najwiekszych najmniejsze maja 2 cm ☺☺☺