Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Pszczelarnia 12:37, 31 sie 2016

Kasiu, widoki z chmur boskie. Z czym były te nudeln (z parmezanem i jakimś sosem?)
Dog to jest wielki pies i troszkę wzbudza respekt.

Płot świetny dla takich miejscowości.

wiunia 20:40, 31 sie 2016

Kasiu uwielbiam oglądać fotki Twoich psiaków
violka171 20:42, 31 sie 2016

Mało mnie tu było w wakacje z racji tej ze wyprowadzilismy sie do ogrodu i nie mialam zbytnio netu
teraz po mału nadrabiam zaleglości
czytam o ataku terrorystycznym i byłaś nie daleko tego
masakra ,bardzo współczuję strachu i nerwów
nebel 21:00, 31 sie 2016

Kasiek napisał(a)

A to ciekawe, u mnie w tym roku pojawiła się pierwszy raz również taka ważka.
hanka_andrus 21:17, 31 sie 2016

Uwielbiam Twoje pieski!
Kasiek 22:11, 31 sie 2016

Makao_J napisał(a)
No jest niesamowity. Ja jednak nie odważyłabym się mieć doga. Choć podoba mi się ich postawa. Uwielbiam takie wyprofilowane cielska.

A ten maluch w jego ramionach mnie rozwalił.

Dog to Apollo wsrod psow, to juz nie pies ale jeszcze nie czlowiek. Madry, zrownowazony, spokojny i tak bardzo, calym sercem kochajacy swoja rodzine. To podpora i wyzwanie, to myslenie razem z nim i dla niego, to milosc na cale zycie. Ktos, kto raz mial doga, bedzie mial go zawsze. Jezeli naprawde go kochal i wybaczal mu jego ...bycie dogiem
Duzy, ciezki, niezwykle elegancki aczkolwiek lekki w ruchach i pieknie wyrzezbiony. Ogromny postument w swej pozie.
Majacy ludzkie pomysly i zachowania, niezwykle inteligentny ale...Inaczej. On mysli i sie zastanawia. I tak jak np wilczury bez sprzeciwu wykonaja przywolanie do nogi, tak dog najpierw sie rozgladnie dookola i pomysli czy cos go przypadkiem nie omija...
Wykorzysta wolne krzeslo, fotel, sofe...bo dlaczego ma siadac na ziemi. Zreszta ten jego siad to tez jest taki dozy. Nigdy nie usiadzie do konca...Bo dlaczego ma sobie brudzic swoje diamenty
Potrafi obronic swoja rodzine, atakuje bez warkotu i uprzedzenia...Mnie obronil, swoim cialem powalil faceta na ziemie i przycisnal. Ochronil rowniez nasz dom, zlodzieje przestraszyli sie jego wygladu. Stanal i patrzyl, nie warczal, nie szczekal, w spokoju obserwowal. Zlodziej zrezygnowal
Tak, jego wyglad moze odstraszyc...ale ludzie ktorzy go znaja, wiedza ze to chodzaca dobroc i lagodnosc...To milosc na 4 lapach

Malucha tez kocham miloscia ogromna, taka troche zdziwiona...jego opisze przy okazji
Kasiek 22:11, 31 sie 2016

hanka_andrus napisał(a)
Zimy jeszcze nie chcę! Miłego dzionka, Kasiu! Pieski urocze!

Haniu ja lubie kazda pore roku, zime nawet bardzo bardzo
Kasiek 22:13, 31 sie 2016

anabuko1 napisał(a)
Ale masz fajne psy.A szczególnie ten wielki.Fajki fajny.
Wyglada na pogodnego, chociaż taki wielki
Ja mam kotkę i na razie to wystarczy

Kota tez mam, rzadzi nami doskonale
Pies chodzaca lagodnosc, zrownowazony i odpowiedzialny
Kasiek 22:14, 31 sie 2016

Borbetka napisał(a)
W ogrodzie Cię nie było, a jakbyś była. Wszystko dorodne. A i psiak pokaźny .

Borbetko, tez bylam zaskoczona ze tak swietnie dal sobie rade Drobne prace, troche obrywania przekwitnietych kwiatow i to wszystko, obronil sie sam
Kasiek 22:19, 31 sie 2016

roma2 napisał(a)
Jakie cudne piesy. Kocham piesy. Teraz nie mam, tylko podkradam rodzinie na wyjazdy na wieś. Mąż podczas wspólnego pobytu na działce na urlopie wspominał coś o kilku (hehehehe), gdy tam zamieszkamy. Nawet zastanawiał się jak się pomieścimy w łóżku. Bo gdy mieliśmy dwa setery, to czasem ciasno nam było Buziaki
Aaa, miejscowości w Austrii nie pamiętam, ale zapytam w piątek męża, bo On na pewno pamięta.

Majac wiecej niz jednego psa w domu, czlowiek dopiero wtedy widzi o co w tym wszystkim chodzi...Najwiecej mialam 4 dogi w domu i kilka kotow na dokladke, pajak doganial towarzystwo, papuga ustawiala wszystkich w rzedach i wyzywala psy. Konie i wielblad mieszkaja na ranczo ale i tam tez jest ...wesolo
Czekam na fotki Twoich 4 lap,...8 lapow...12 lub 16