Moim zdaniem ten kacik trzeba rozjaśnić, dawanie tam czerni jeszcze bardziej pogłebi smętny odbiór tego miejsca.
Trzeba skupić się na zasłonieciu tej skrzynki, bzrydkiego płota i nóg cyprysika.
Daj hortensje (nr 2)
Na płot daj bluszcz i go przymocuj żeby zasłonił (nr 1)
W nogi hortensji daj zurawki Berry Smoothie, ozywią (nr3)
Z przodu Carex Evergold.
Jeśli za wąsko, poszerz rabatę, nie może być taka mała, że tylko takie bździnki się zmieszczą.
Witam ponownie potrzebuję pomocy jak wszyscy tutaj nie wiem co posadzić, z lewej strony za zawijaskiem z bukszpanu jest magnolia susan zakupiłam 2 małe stożki z bukszpanu nie są jeszcze posadzone -brak pomysłu,jedną wiśnie umbre też czeka w donicy myślałam o 3 ale nie wiem czy w tym miejscu jest sens- szczepienie na 2 metry chciałabym aby było coś tam zimozielonego może ktoś pomoze długość raraby 10 metrów szerokość około 4
Beatko będą , będą z każdym rokiem hortki piękniejsze.
Ja też te które posadziłam w tamtym i tym roku chciałabym ,żeby były masywniejsze, bujniejsze i tp.
Ale ogrodnictwo uczy nas cierpliwości
Do cann szczęścia nie mam.bo też zapominałam o nich.W tym roku mam tylko 3 miniaturowe w koszu.
Nasza kotka to nasza rodzinna ulubienica.
ale o dziwo, do obcych nie idzie.
wyjazd był bardzo udany
Fajnie mieć taki trochę wyjazdowy urlop.
Taki widok miałaam z okna pokoju- na kochane Taterki
A to zamek Niedzica
Widok z zamku na zalew czorsztyński
I Zamek- ruiny Czorsztyn-Tam na górze weszłam na mur
Czy tak wyglądają cebule botanicznej lilii Martagon, właśnie przyszły, są chyba bardzo młodziutkie, jak tak to na kwiaty doczekam się najszybciej za 3 lata?