Muszę dokupić jeżowek, mam ich stanowczo za mało. Dobrze, że się wysialy ale odmianowych mi brak. Zaraz posprawdzam, gdzie są jakieś warte zachodu Cudowne foty, Twoja wejściowa śliczna. Popieram to co napisał Przemek
A co to jest ten zielony koper pomiędzy jeżowkami? Jak już będę kopiować, to porządnie
Śliczna jest, dziękuje Ci bardzo Sprzęcior właśnie się naprawia. Zobaczymy co z tego będzie.
Dobrze że u Ciebie i innych dziewczyn mogę sobie róże pooglądać Jeszcze tylko ich zapachu mi brakuje
Dziękuję serdecznie za fotkę Właśnie tego mi brakowało
To Winchester? Piękniaste róże kupujesz Darcey ostatnio pokazywała mi Makkasia. Może ma też tą drugą? Ja niestety nie posiadam i nie wiem na ich temat.
i jeszcze pochwalę się jednym zakupem, który jest spełnieniem moich marzeń
myślę że cudownie dopełni zaborowski dom i jeszcze bardziej uczyni go magicznym
to 100 letnie cacko już w poniedziałek stanie w naszym salonie
Ale świetne ujęcie, widoki bajeczne, aż żal to zostawić
Jak otworzyłam Twój watek, padło na 1 stronkę, ale zmiany od tej pory, bujnie, dorodnie, pachnąco; buczki masz cudne i hortensje też Jolu
Kanty brzytwa, wszystko docięte, wzorowa ogrodniczkabuziaki i udanego urlopu
Aniu
Ładne masz te róże
Widzę, że trochę już liznęlaś temat różany ... i opryski robisz ja do tej pory tylko na mszyce pryskałam ... i trochę sie rozczarowałam moimi ... po urlopie różanka wyglądała fatalnie ... wszystko przekwitło ... uschnięte płatki poprzyklejały się do liści róż Teraz tylko trzy sztuki kwitną ... reszta nawet nie ma jeszcze pąków