Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Anda 08:14, 13 wrz 2016

Kasiu przebojów z sąsiadka nie zazdroszczę Rownież myślę, że powinnaś coś na stałe postawić po swojej stronie płota Wtedy nie będzie mogła nic z tym zrobić.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Pluszakowa 08:51, 13 wrz 2016

Katkak napisał(a)

Pewnie, że stanowią zagrożenie - dla mojego poczucia estetyki .
dobre oplułam telefon
ewaglen 08:57, 13 wrz 2016

Ludziom coraz wiecej przeszkadza. Miałam podobnie, na szczęście już tuje porosły i nie widzę nic, przemiłej sąsiadki też
Katkak 21:23, 13 wrz 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu jak już wyczaiła że Ci to przeszkadza i zasłaniasz to będzie wszystko zrzucać i niszczyć. Nie poradzisz na to nic bo to jej działka. Możesz najwyżej drabinkę u siebie postawić i pnącze po niej puścić. Na głupotę rady nie ma

Tak,, ale wkurzajace jest to, ze swoje "smieci" nie sprzata, tylko zostawia tak. Coś się pomysli .
Katkak 21:26, 13 wrz 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Mam nerw razem z Tobą Też myślę, że musisz pomyśleć o czymś stałym po swojej stronie......baba pozazdrościła
Może jakiś stelaż i clematisy po nim , albo winobluszcz trój klapkowy?
Myślę, a jakby taki stalaż z pionowych prętów i do nich zamocować maty wiklinowe jak my na szałasie, skutecznie zasłonią dziadostwo sąsiadów, a nie są takie drogie i efekt byłby od razu, a na matach np. motylki jak u Irenki lub coś innego wymyślisz.
Chyba nie ma wyjścia. Ale bezczelnie przerzucić do Was! Może Ona myśli , że Ty go posadziłaś i do niej przelazł? I żeby tylko szybki w drzwiczkach wytrzymały w całości, chyba ich nie zabrała?

I tak to jest w życiu ...jeszcze się dobrze człowiek nie ucieszy , a już coś się ze....ra

Zrobimy burzę mózgów i coś wymyślimy
Ściskam baaaaardzo mocno

Cała zima bedzie na myslenie . Zastanawiam się czy jakbym tam za plot nasiona kosmosow sypnelato dadzą radę przez chwasty się przebic czy nie bardzo. Moze tak bym sibie widoczekbumilila kosmos się nie pnie, więc może go oszczędzi
Katkak 21:27, 13 wrz 2016

Anda napisał(a)
Kasiu przebojów z sąsiadka nie zazdroszczę Rownież myślę, że powinnaś coś na stałe postawić po swojej stronie płota Wtedy nie będzie mogła nic z tym zrobić.

Szkoda gadać Ewciu. Pomyślę nad czymś.
Katkak 21:28, 13 wrz 2016

Pluszakowa napisał(a)
dobre oplułam telefon

Katkak 21:29, 13 wrz 2016

ewaglen napisał(a)
Ludziom coraz wiecej przeszkadza. Miałam podobnie, na szczęście już tuje porosły i nie widzę nic, przemiłej sąsiadki też

W takim razie musze swoje tuje bardziej mobilizowac .
Kasya 21:32, 13 wrz 2016

Katkak napisał(a)

A daj spokój Danusiu. Nie jestem w stanie pojąć co im ten winobluszcz wadził, skoro nawet go nie widzieli od swojej strony. I jeszcze po obcięciu nie sprzątnęli, tylko taki syf zostawili. Pomalowane przeze mnie drzwiczki pospadały nie wiadomo gdzie. Może jutro uda mi się je jakoś wygrzebać.
Sama zobacz - było tak

a jest tak

kurcze..alez ludzie sa glupi
masz chyba tego samego sasiada co Magda-Nikita ze Szmaragdowego, tak samo jej zrobil...
sylwia_slomc... 21:48, 13 wrz 2016

Katkak napisał(a)

Cała zima bedzie na myslenie . Zastanawiam się czy jakbym tam za plot nasiona kosmosow sypnelato dadzą radę przez chwasty się przebic czy nie bardzo. Moze tak bym sibie widoczekbumilila kosmos się nie pnie, więc może go oszczędzi

Mam obawy,że nie oszczędzi , a dopiero wtedy zacznie robić na złość na całego Może wpaść na pomysł pryskania na chwasty i jeszcze Ci rośliny przy okazji popali