Twoja Bobo ma świetne towarzystwo, te astry aż przemawiają takie piękne, może się zawstydzi i pokaże na co ją stać a tak na poważnie to też dam swojej czadu w przyszłym roku i nie tylko jaj, bo Pinky też się nie popisuje, jakaś żenada
Witaj
Widzę, ze masz Caribbean Green? Zadowolona jesteś? Pokazałabyś więcej zdjęć? Czy platki Twoich tez się tak wywijają?
Kurczę nie wiem co zrobic bo mój eM najchętniej by je wywalił bo mówi, że sa takie bladawce, wypłowiale, wyglądają jakby przekwitły
Pokładają Ci się?
Nostalgicznie......czyżby jesień próbowała przepędzić lato?
Dzisiaj wysprzatałam wszystkie liście z drzew owocowych sąsiada. Byłam dumna jaki fajny trawnik; a za chwile było tak....
Zrobiłam inwentaryzację na swojej działce Nie patrzcie na ziemię i trawnik. Wczoraj powyrywałam jednoroczne i nic nie robiłam, a trawnik też jeszcze nie robiony
Tawuła 2 sztuki, i to co obok 2 sztuki
Trzmielina 2 sztuki (nic nie urosła od wiosny, ale była zdominowana przez inne rośliny)
Aniu byłem i widziałem. Ciekawe za co Bobo dostały medal - jak tak kiepsko kwitną. Mam zamiar zaopiekować się nimi książkowo w przyszłym roku. A tak wyglądają na dziś z astrami w roli głównej.
Kupiłam go u naszego pana z Z
W tym miejscu pasowało mi takie mniejsze drzewo o takiej mniej więcej formie a ponieważ nie był drogi decyzja była szybka
A przebarwia się ślicznie
Mam chyba gdzieś pod ręką takie jesienne zdjęcie
Brunnera to Jack Frost, ale ona tam jest tymczasowo. Bergenia odpada, mam w innym miejscu i więcej nie chcę. Jeśli chodzi o kształt rabaty- hmmm, tu też jest problem, bo z prawej strony został wykuty beton i zastanawiam się nad pociągnięciem jej na prawo. Po prawej będą jeszcze płyty, bo tam główna trasa przelotowa, trawa zawsze była wydeptana. Koniec rabaty tam gdzie widać wąż (nie patrzec na ten zawijas przy autku)i kamyk???
Lewa strona- bukszpan chciałam pociągnąć dalej do kostki.
Ależ ja się absolutnie nie gniewam Iwonko ... to fajnie, że prezentujesz swoje zdanie ... bo to przecież nawet nie krytyka tylko sugestia ... Lubię bardzo takie podejście
Nie bardzo chciałabym tam hortensje ale może słusznie coś białego można by tam powtórzyć ... aby zgrało się z bielą ścianki? A może jednak jakiś element architektoniczny? Tam obok ścianki ma być jeszcze ławeczka, ale pewnie Ty widziałabyś to powtórzenie gdzieś na wysokości RB?
A jeśli faktycznie rośliny to może podpowiedz mi Iwonko jakie?