Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Kasya 21:24, 12 wrz 2016

nie znam innych stip
ale tego trzcinnika mam
wydaje mi sie ze kwiatostany sa zwykle chatakterystyczne dla danego rodzaju...no ale nie wiem
ren133 21:31, 12 wrz 2016

Zana napisał(a)

I jeżówki dla odmiany:

Witaj
Widzę, ze masz Caribbean Green? Zadowolona jesteś? Pokazałabyś więcej zdjęć? Czy platki Twoich tez się tak wywijają?
Kurczę nie wiem co zrobic bo mój eM najchętniej by je wywalił bo mówi, że sa takie bladawce, wypłowiale, wyglądają jakby przekwitły
Pokładają Ci się?
jazzy 21:36, 12 wrz 2016

Zana napisał(a)
Kasya kupiłam jako stipę, ale faktycznie jest też trzcinnik brachytricha. Usiłowałam rozszyfrować czy to ta sama trawa, ale pewności nie mam.
.
Ta sama
Zana 21:44, 12 wrz 2016

ren133 napisał(a)

Witaj
Widzę, ze masz Caribbean Green? Zadowolona jesteś? Pokazałabyś więcej zdjęć? Czy platki Twoich tez się tak wywijają?
Kurczę nie wiem co zrobic bo mój eM najchętniej by je wywalił bo mówi, że sa takie bladawce, wypłowiale, wyglądają jakby przekwitły
Pokładają Ci się?

Witam. Niestety podzielam opinię Twojego eMa. Strasznie się na nie napaliłam oglądając zdjęcia w necie. Niestety w rzeczywistości mnie rozczarowały, kolor mają taki nieokreślony, trochę burowaty, nie widać ich na rabacie przez to (przynajmniej u mnie). Wyrosły wysokie i owszem, pokładają się. Musiałam je podwiązać. Też myślę nad ich eksmisją. Już Ewie obiecywałam więcej ich zdjęć, ale wyszukanie ich w tysiącach zdjęć z różnych okresów rozwoju przerasta mnie jak na razie czasowo. Chyba zrobię to, jak uporządkuję fotki po sezonie. Sorki! W każdym razie nie są to jeżówki na których widok jęczysz aaaach! z zachwytu.
Zana 21:45, 12 wrz 2016

jazzy napisał(a)
Ta sama

O, no i sprawa jasna
ren133 22:06, 12 wrz 2016

Zana napisał(a)

Witam. Niestety podzielam opinię Twojego eMa. Strasznie się na nie napaliłam oglądając zdjęcia w necie. Niestety w rzeczywistości mnie rozczarowały, kolor mają taki nieokreślony, trochę burowaty, nie widać ich na rabacie przez to (przynajmniej u mnie). Wyrosły wysokie i owszem, pokładają się. Musiałam je podwiązać. Też myślę nad ich eksmisją. Już Ewie obiecywałam więcej ich zdjęć, ale wyszukanie ich w tysiącach zdjęć z różnych okresów rozwoju przerasta mnie jak na razie czasowo. Chyba zrobię to, jak uporządkuję fotki po sezonie. Sorki! W każdym razie nie są to jeżówki na których widok jęczysz aaaach! z zachwytu.

Kurdę ... miałam nadzieję coś bardziej optymistycznego przeczytać ... bo w sumie pasują mi do RB i do rozchodnika ... poczekam do przyszłego sezonu chyba
Dzięki
Zana 22:11, 12 wrz 2016

Ren, no sorry nooo!. Naprawdę nie chciałam, ale całą szczerą prawdę napisałam
Zana 23:39, 12 wrz 2016

Na dobranoc kolorowych snów:

zawitka 08:37, 13 wrz 2016

Twój ogród zaczarowany na zdjęciach ---- piękny .Co do jeżówek czy już je zcinać czy jeszcze nie ?????
Zana 08:04, 14 wrz 2016

Zawitko - jeżówkom wycinam tylko przekwitnięte kwiatki.