Danusiu Dokładnie naprzeciwko jednej części tarasu jest obecnie tak (od strony wschodniej):
Myślałam o ścianie wodnej albo o małym zbiorniczku z drugiej jego strony od strony południowej (taras przebiega po literze L), gdzie jest szersze wyjście na taras, ale niestety nie mogłam zrobić zdjęcia, bo jest zastawione materiałami bud. ale zrobię
Prześledziłam Twój wątek, gdzie "maczałam" palce w Twoim ogrodzie na początku, można nawet było przenieść cały wątek do Naszych ogrodów, jakbyś chciała to przeniosę. Ale w sumie skoro założyłaś nowy, to niech tak będzie.
Ważne jest, że umiałaś wykorzystać podpowiedzi i wskazówki i powstaje piękny ogród.
Założysz biuro księgowe, doradcze, podatkowe czy jak się nazywa, weźmiesz kilka firm do obsługi, zarobisz na pewno więcej niż w cudzym biurze, jak będziesz chciał pracować, a możesz w domu, nie musisz biura wynajmować
To cudaczek dla kolekcjonerów, żeby go mieć, ale raczej ten kolor kwiatów będzie słabo widoczny. Trzeba posadzić co najmniej kilkanaście szt żeby go było widać w ogóle.