Zoja, bo one takie fluorescencyjne są Z mojego doświadczenia wynika, że rosną gdziekolwiek, ale z wiekiem się zmniejszają- wymagają dzielenia, co parę lat.
Tosiu ten kawałek zajął mi godzinę, ale wiesz mi, satysfakcję mam nieuleczalną Męczyło mnie to każdego roku, nawet nie wiesz jak eM mnie kochał za to, że taczkami musiał wywozić ziemię z kopców, wiosną i jesienią, latem nawet nie było, za przeciekającym basenem zrobiła się krecia komunikacja.
pokazuję dalej trawki...Carexy...zielona i Ice Dance
Rozplenica Hameln i miskant Rot Silber
Turzyca palmowa, ładna wczesną wiosną, jak kwitnie mniej
Ania u mnie dwa dni strasznie wiało do tego upał.
Ogród schnie w oczach. Codziennie podlewam 2 godz.z węża jedną część ogrodu w następny dzień drugą.
I tak nic nie widać na ziemi taka susza.
No i warzywnik 3 - 4 razy w tygodniu.
Do tego doniczki...szkoda gadać
żurawki wciąż kwitną - to już chyba półtorej miesiąca
Powojnik się rozsiał we wrzosach - nie eksterminuję, zajmę się nim jak będę robić ekspansję na zapłocie
Solidarność w liczbie trzech sztuk wciąż jeszcze dycha - a myślałam, ze cała padła. Forumowa mikstura najwyraźniej trochę działa, bo zaraz połowa lipca a są jeszcze kwiaty. Niestety uwiąd już jest widoczny w dolnych partiach.
Janie - czy dobrze myślę, że najbardziej czerwony będzie acer palmatum Fireglow? a czy kolejny będzie acer palmatum Skeeter's Broom?
Musze poczytać o ich pokroju, bo chyba w tym miejscu powinnam mieć coś lekkiego/ widoczne gałązki.
na swojej liście nie masz atropurpureum, które jest dość łatwo dostępne. czy celowo go pominąłeś może?
Dziś po raz kolejny widziałam 2 klony które mi się bardzo podobają, są bardzo ciekawe a dziś jeszcze do 3cio się przekonałam
Koto-no-ito
Starfish
i ten 3ci to Shirazz
Potrzebuję ogrodu z gumy!!!!! Czemu one są takie piękne?!?!