jak najbardziej do dzis wspominam swoje wrażenie, jak ujrzałam twój ogród, a potem za artykułami trafiłam na forum ile ja mam roslin, które wiażą sie tylko z Tobą
Dziękuję!
Melduję: Artykuły przeczytałam. Już chyba jestem mądrzejsza. Oby świerki się przyjęły. Sadzimy 20 sztuk. Juuupiiii!!!! Wiem, ze przy moich powierzchniach znikną, ale ja będę wiedziała, ze to już 20 drzew
Świerk serbski zadowoli się choćby zwykłym torfem, pamiętaj - nie kwaśnym tylko odkwaszonym, albo workiem ziemi nawet kwiatowej czy ogrodowej... nie jest wybredny, ale daj mu coś do dołka i nie posadź zbyt głęboko, nie zakop szyjki korzeniowej. Po posadzeniu oczywiście podlej
Róże czym prędzej przesadzaj, bo się nie zakorzenią do zimy i zmarzną. Mamy watki tematyczne, także o różach, tam zadawajcie pytania Inaczej żadnej informacji nie będzie można znaleźć po porozrzucane po wątkach ogrodowych są
Zdjąć matę i nasypać kory, ściółka chroni korzenie przed wysychaniem i chroni przed mrozem, Nic się nie stanie, opiel tylko i wzrusz ziemię, potem nasyp korę.
Witam Danusiu Miło że mnie odwiedziłaś ! Do okna przyznam że musiałam się przyzwyczaić teraz nie razi mnie już w oczy . Ale faktycznie zastanawiałam się nad tym , czy to będzie dobrze wyglądało ?
Ja Kondziu po prostu nie chcę tam jechać.. i nie pojadę, ten rejon mnie nie pociąga na wyjazd, wolę do Anglii. Ale oglądam z ciekawości,a, jak Japonię.