Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika
10:01, 28 gru 2012
Dobra materialne były nie tylko w 21 wieku. Ludzie od zawsze dążyli do posiadania i władzy. Skąd niewolnictwo i wojny?
Dlatego bardzo mnie zainteresowała wypowiedż Aliny ale uciekła

Marzenko popieram planowane działania. Czas ma to do siebie że bezpowrotnie mija i liczy się to co przed nami a nie to co było. Za budowę domu zabrałem się w wieku 38 lat i wcale tego nie żałuję. Do tej pory bym przesiedział w bloku i może zwiedził kilka krajów.
A co do ludzi - nawet z obserwacji dyskusji przy świątecznym stole , ludziska bardzo się interesują innymi , rządni sensacji i ciekawych nowinek .
damy rade) a jako wkupne od kazdego zurawka
))))))))))))))ale mi sie ogrod wzbogaci
)))))
Ale wtedy tarasu nieta poza tym może za te piniędze można byłoby coś lepszego zrealizować? O ma rację, pewnie.
no to ja chyba do zdecydowanych leni należę .ruch , aktywność -tak , ale zmiany w domu ...za nic w świecie . raz i na zawsze .dla pasji się poświęcę , dla przedmiotów nigdy .
ale też taka byłam , zanim znajomi Azjaci nie uświadomili mi że to własnie zguba ludzkości - gromadzenie przedmiotów i porządkowanie szaf zamiast życia .
ale długo mi to zajęło zanim to zrozumiałam że szukam nie tego czego potrzebuje naprawdę . spokój ducha dopiero przyszedł po serii przykrych zdarzeń . ,.....ale co ja tu zanudzam młode rześkie dziewczyny .zmykam spać , bo mi się na filozofię Zen zabrało a to znaczy że czas spać.buziaczki
A były w domu czy garażu? U mnie w garażu na oknie, jest około 12 stopni i mają światło, żyją. Nie wkopię bo nie znalazłam optymalnego miejsca, poczekam do wiosny.
Ojjjj.....mroziło przez pewien czas nieźle....A u Ciebie pewnie jeszcze mocno wieje....
Kibicuję mu, ale najwyżej będzie miejsce na bambusa
Właśnie mi też ciężko z tymi pięknościami , mam ich kilka rodzajów ale większość dostałam więc nie znam nazwy. Ale cotam piękne są.
Jedno jest pewne - będzie się działo!!! Super wymyśliłaś z tym domkiem - podoba mi się bardzo
Kolor jajecznicy tez nie jest moim ulubionymwielkie plany, a ja bez planów też się duszę
a tak skrzydła som i działanie jest.
Marzenko nie szalej bo ci życia braknie na życie . czy to ważne dla ciebie aż tak żeby przyjemności letnie tak sobie komplikować ..... posadź nowego kfiotka i dość.życie jest takie krótkie . odliczam dni do spotkania .....znowu nowe twarze poznam .