Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 23:28, 27 gru 2012

Sebek napisał(a)
Nooo plany masz niezłe - życzę spełnienia wszystkich Najbardziej jednak ciekawi mnie zmiana koloru domu

To moje marzenie odkąd elewacja drewniana zamiast koloru sosny ma kolor jajecznicy.... A szary tynk miał odcień niebieskawy...
Ale muszę poczekać na zrobienie drogi bo kurzy się niemiłosiernie i biała elwwcja po roku by wyglądała makabrycznie
alinak 23:35, 27 gru 2012

Marzenko nie szalej bo ci życia braknie na życie . czy to ważne dla ciebie aż tak żeby przyjemności letnie tak sobie komplikować ..... posadź nowego kfiotka i dość.życie jest takie krótkie . odliczam dni do spotkania .....znowu nowe twarze poznam .
Madzenka 23:38, 27 gru 2012

Miałoby to mniej więcej tak wygladac
http://www.schoener-wohnen.de/bauen/architekten-haeuser/energiesparhaeuser/15235-niedrig-energiehaus-mit-strahlungswaerme.html
Kolorystyka jak tu
http://www.schoener-wohnen.de/bauen/architekten-haeuser/haeuser-auf-kleinem-grund/15364-kubische-villa-auf-kleinem-grundstueck.html?image=7
Madzenka 23:39, 27 gru 2012

alinak napisał(a)
Marzenko nie szalej bo ci życia braknie na życie . czy to ważne dla ciebie aż tak żeby przyjemności letnie tak sobie komplikować ..... posadź nowego kfiotka i dość.życie jest takie krótkie . odliczam dni do spotkania .....znowu nowe twarze poznam .

Alinko ale ja uwielbiam zmiany bez zmian bym się udusiła
Sebek 23:42, 27 gru 2012

Jedno jest pewne - będzie się działo!!! Super wymyśliłaś z tym domkiem - podoba mi się bardzo
Gardenarium 23:45, 27 gru 2012

Kolor jajecznicy tez nie jest moim ulubionym wielkie plany, a ja bez planów też się duszę a tak skrzydła som i działanie jest.

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 23:52, 27 gru 2012

Gardenarium napisał(a)
Kolor jajecznicy tez nie jest moim ulubionym wielkie plany, a ja bez planów też się duszę a tak skrzydła som i działanie jest.

Madzenka 23:53, 27 gru 2012

Sebek napisał(a)
Jedno jest pewne - będzie się działo!!! Super wymyśliłaś z tym domkiem - podoba mi się bardzo

Sebku będzie się działo oj będzie Tylko trzeba najpierw na te zmiany zarobić
alinak 00:25, 28 gru 2012

no to ja chyba do zdecydowanych leni należę .ruch , aktywność -tak , ale zmiany w domu ...za nic w świecie . raz i na zawsze .dla pasji się poświęcę , dla przedmiotów nigdy .
ale też taka byłam , zanim znajomi Azjaci nie uświadomili mi że to własnie zguba ludzkości - gromadzenie przedmiotów i porządkowanie szaf zamiast życia .
ale długo mi to zajęło zanim to zrozumiałam że szukam nie tego czego potrzebuje naprawdę . spokój ducha dopiero przyszedł po serii przykrych zdarzeń . ,.....ale co ja tu zanudzam młode rześkie dziewczyny .zmykam spać , bo mi się na filozofię Zen zabrało a to znaczy że czas spać.buziaczki
Madzenka 00:30, 28 gru 2012

alinak napisał(a)
no to ja chyba do zdecydowanych leni należę .ruch , aktywność -tak , ale zmiany w domu ...za nic w świecie . raz i na zawsze .dla pasji się poświęcę , dla przedmiotów nigdy .
ale też taka byłam , zanim znajomi Azjaci nie uświadomili mi że to własnie zguba ludzkości - gromadzenie przedmiotów i porządkowanie szaf zamiast życia .
ale długo mi to zajęło zanim to zrozumiałam że szukam nie tego czego potrzebuje naprawdę . spokój ducha dopiero przyszedł po serii przykrych zdarzeń . ,.....ale co ja tu zanudzam młode rześkie dziewczyny .zmykam spać , bo mi się na filozofię Zen zabrało a to znaczy że czas spać.buziaczki

Kontynuuj proszę