No na leżance już do 20 min zaliczam każdego dnia po pracy - jest więc jakiś sukces
W sumie zapomniałam o tych budkach - ale już mi przypomniałaś - zimą więcej na architekturę zwracam uwagę
A na razie pusta juz leżanka...
Nawet się nie zastanawiaj, bardzo oryginalna, ja miałam z jej kupnem najwięcej problemów ( źle oznaczone), jesienia kupiłam kolejny egzempalarz ( co najmniej trzeci ), niestety nie kwitnie ale przynajmniej liście się zgadzają więc jest nadzieja, fotki nie robiłam bo nie ma co pokazać
Pazurki mówisz Domiś, o kurde, a co to takiego Ja dziś cały dzień kuchnię sprzątałam, no i jest tak jak lubię w końcu czysto teraz pasteryzuję ketchup.
Dobrze, że miałaś odskocznię, w końcu kobita to nie robot i trochę przyjemności też nam się należy
Ale chyba jedno wyklucza drugie ....u mnie ciut niewyrośnięty Foksterier. ADHD jest, ale wykorzystujemy to przy zabawie z piłeczką. Mądra, pogodna i nie rujnuje ogrodu. Nasze lenistwo spowodowało, że sika na trawę, ale konewka załatwia wszystko . Niestety sierść jest .
Co do dzieci, to pies musi po prostu od małego być chowany i przyzwyczajany do dzieci (sama piszesz o swoich trudnych doświadczeniach), nawet młody pies, którego będziecie mieli może tolerować dzieci w wieku Twojego syna, ale niekoniecznie młodsze(np. 1-2 letnie), jeżeli nie będzie miał z nimi kontaktu w młodym wieku.
Za płotem mam rocznego Maltańczyka i już bym się nie zdecydowała, cudna maskotka, ale po dwóch zabiegach (problemy ze stawami) i do tego podwójne ADHD...nawet przez moment na rękach nie usiedzi , a do tego bezcenne buty włascicielki ...i noszą go po schodach!
Fotki ogrodu mnie jak zwykle zachwyciły ...szukam towarzystwa dla swoich różyczek, u Ciebie ślicznie, skopiuję ...tylko nie krzycz
U mnie też był grad i bardzo mocna ulewa, ale chyba ok nie widzę nic poważniejszego. Trochę roślin leży, no ale chyba się podniesie Wiesz jak to jest, jak zaliczam tzw. glebę to wstaję, to rośliny też muszą.
Toszka, A Ty już wróciłaś, czy dalej na obczyźnie. Ty kobito może byś jakieś fotki wstawiła, co tam porabiasz, jakie drinki pijesz no nie bądź taka
Witaj Ewo☺ Co tu zaglądam to mam tyły. Podczytuje i podziwiam☺Bardzo spodobał mi się ten twój zakup:
Piekna☺☺☺Czy to ZC?
Odnośnie kryzysu: pamiętaj, że każdy wzmacnia a po nim:ZAWSZE JESTESMY SILNIEJSZE♡♡♡