U mnie to trochę potrwa, bo Karolek w kwietniu skończy dwa latka i pewnie przez najbliższe 4 będzie się jeszcze bawił, ale to nawet dobrze -zanim obsadzę wszystkie inne miejsca to oni przestaną interesować się piaskownicą, zjeżdżalnią i będę mogła im miejsce zarekwirować.
Pozdrawiam
No to ja już nie wiem .... korzystałam z opery i działało .... od pewnego czasu już nie ..... może Roninek zadziała lub coś podpowie jestem dobrej myśli i na razie zdjęć nie wklejam
Chciałabym zamieścić kilka zimowych fotek z ogrodu ale od wczoraj mam problem z zalogowaniem się w przeglądarce z której zamieszczałam zdjęcia ..... nie wiem w czym tkwi brak możliwości , czekam na mojego M .... może pomoże pozdrawiam cieplutko
Ja też nie wiem.....Nie mam też podglądu na posty.....Ale przynajmniej wychodzą
Chciałabym zamieścić kilka zimowych fotek z ogrodu ale od wczoraj mam problem z zalogowaniem się w przeglądarce z której zamieszczałam zdjęcia ..... nie wiem w czym tkwi brak możliwości , czekam na mojego M .... może pomoże pozdrawiam cieplutko
Gosiniak- dziękuję Mimo to biorę sobie wszystkie rady do serducha są baaardzo cenne
dajana- dziękuję za odwiedziny i za tak miłe słowa, zrobiło się cieplej na serduszku Piszesz w baaardzo ciepły sposób wyczuwa się to mimo odległości jaka Nas dzieli. Twój avatar jest przepiękny i zawsze przyciągał moją uwagę Pozdrawiam
Justyna- mi tak od kilku dni, coś z przeglądarką było najpierw, a teraz na przykład linków nie mogę wrzucać i pogrubiać tekstu, a zdjęć jeszcze nie sprawdzałam, muszę zobaczyć.......bo się zapłaczę zaraz, wszyscy bez kfiatków do mnie przychodzą ostatnio, a ja nie mam takiej dłuuuużej wyobraźni
Mi też coś ostatnio się poprzestawiało i najpierw zalogować się nie mogłam a teraz mi te ikonki powyżej nie działają, dobrze że M informatykiem został......
Urszula- Buziam i dzięki za chęci, kwiatka mam na wyobraźni