Marto tak sobie raz jeszcze poczytałam ,oczy nacieszyłam i mam pytań sporo

Czy przemyślałaś tą agrowłókninę? Co prawda ja też pod moimi tujami ją mam Nie dawałam rady z chwastami Lezy juz dwa lata tyle ze bardzo juz okrojona, wycinałam i po kawałku wyrzucałam W tym roku definitywnie ją zdejmę Wiem ze chwasty opanować to trudne zadanie i mozolna praca ale szkoda roslin . Posadzę coś zadarniającego pod nie to lepsze rozwiązanie Korzonki się pod nią duszą i wychodzą na wierzch .Sprawdzałam u siebie też to samo zauważyłam .W tym roku już tak nie może zostać,szkoda moich tui .Na rabaty jej nie dawaj lepiej grubo korą podrzucić ,choć ja kory nie lubię to jednak dla roślin lepiej .Danusia podrzuciła ci świetne propozycje Drzewa u ciebie będą pięknie się prezentowały zrobią doskonałą osłonę od wiatru ,lekko zacienią U mnie patelnia ,,rośliny też na patelni mają mniej szans .Widzę projekt nasadzeń czyli jesteś przygotowana z działaniami do wiosny U mnie gorzej bo najpierw muszę koparkowego znowu wpuścić. Zryje mi wszystko na maxa ale musi U mnie teren bardzo nierówny różnica poziomów ogromna Usypać skarpy muszę ,zrobić ogrodzenie na wejście dopiero nasadzenia .U ciebie prościutko łatwiej na tą chwilę .Jakie tuje masz przy płocie ? ładnie ci rosną Hosty również dorodne .Dojdzie taras będzie romantycznie ,,ja też robiłam wszystko aby choćby dwa schodki na niego uzyskać Dopięłam swego

Zadaszysz swój taras w jakiś sposób ?Robią dachy w pleksy,przejrzyste nie zacieniają wnętrza domu a bokami śliczne duże pergole.Bardzo mi się takie rozwiązanie podoba Znowu się rozgadałam .Kupiłam sporo nowych róż .Kiedy je widzę nie mogę się oprzeć.One kwitną od czerwca do samej zimy a jak pachną ach!!!!.Spadam bo cię zamęczę ha,ha Buzka !