Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

EPODLAS 22:20, 16 sty 2013

Ewelinko, daję ci stronę tego ostatniego ogrodu co był w Maji w ogrodzie. Ogród naprawdę cudny.http://www.roslin-menazeria.net
monteverde 23:24, 16 sty 2013

Ewelina jak tam u nas z mrozem w nocy mocno ciśnie?
Welka 15:17, 17 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Ewelinko, widzę że ty podobnie jak ja kombinujesz, tylko kiedy te nasze dzieciaki wyrosną
Ja w pierwszej kolejności piaskownicę chcę zlikwidować, bo w zeszłym roku to może ze 2 razy z niej korzystały, ale tak głupio dzieciom zabierać, więc najpierw o pozwolenie podanie napiszę, żeby później płaczu i lamentów nie było jaka to mamusia jest - najpierw daje a później zabiera

U mnie to trochę potrwa, bo Karolek w kwietniu skończy dwa latka i pewnie przez najbliższe 4 będzie się jeszcze bawił, ale to nawet dobrze -zanim obsadzę wszystkie inne miejsca to oni przestaną interesować się piaskownicą, zjeżdżalnią i będę mogła im miejsce zarekwirować.
Pozdrawiam
Welka 15:20, 17 sty 2013

Bożenko, dzięki, będę co miała wieczorem oglądać
Aniu, nie jest źle - dziś chyba do -8 doszło, w dzień było -5, ale tak wiało, że -15 się wydawało.
EPODLAS 17:09, 17 sty 2013

Ewelinko u nas też wiało, nie było zbyt przyjemnie. No ale zima nie zawsze jest przyjemna. Ale już bliżej jak dalej do wiosny.
kasik778 17:14, 17 sty 2013

Witaj Ewelinko zdjęcia zimowe bardzo klimatyczne, u mnie tak samo całe podwórko zawalone śniegiem

Ja już czekam na wiosnę i moje żurawki
Milka 17:18, 17 sty 2013

Kasia znowu zmieniła avatarek i się pogubiłam! Ewelinko pozdrawiam
Gosiniak 18:26, 17 sty 2013

Ja też do avatarków się strasznie przyzwyczajam, wzrokowcem chyba jestem, jak ktoś zmieni to później połapać się nie mogę. Pozdrawiam Ewelinko
Welka 10:08, 19 sty 2013

Witam!
Rozpoczęły mi się ferie, więc teoretycznie powinnam być częściej na forum, ale po drodze mam egzamin i muszę się pouczyć, ale postaram się zaglądać.

Bożenko, u nas na górce już z drugi czy trzeci dzień tak wieje, ze z domu nie chce się wychodzić, ale oby do wiosny
Kasik, u mnie tak nawiało, że kwadrat z podkładów kolejowych jest w jednym miejscu cały przykryty, jak przyjdzie nagłe ocieplenie to mnie zaleje. Na żurawki tez czekam
Irenko, jak wchodzę co parę dni to za każdym razem ktoś zmieniony z avatarka spogląda. Pozdrawiam
Gosiu, zdecydowanie też jestem wzrokowcem, na co narzekają szkolne dzieci, bo nie pozwalam im zmieniać miejsc jak ktoś jest nieobecny. Można już wgrywac zdjęcia, wiec zaraz u Ciebie wkleję zaległego. Pozdrawiam

Ogrodowe sępy, bo wróbelkami i innymi tych pazerniaków nie nazwę

Welka 10:09, 19 sty 2013

i poskręcana leszczyna

Pozdrawiam