No dobrze, jako że jestem laikiem w projektowaniu a tym bardziej w przelewaniu na papier proszę o wyrozumiałość
Może macie pomysł na rośliny na moje przednie rabaty jestem otwarta na propozycję
Na rabacie przy płocie jest niezły misz masz: lawenda,tawuły,conica, dwie duże tuje, dwie budleje, marcinki, ciemirnik, ceblki kwiatowe - różniste, i inne rośliny.
Na rabacie przed samym domkiem marzą mi się Hortensje (3) pinky winky albo bukietowe (?), żurawki, i brak więcej pomysłów. Ogród jest skąpany w słońcu, jedyne gdzie jest trochę cienia to popołudniu na rabacie przy domku.
Może macie też pomysł na inne krzewy niż Magnolie na rabacie z boku co chcę zrobić??
Marta trochę tam zimozielonych trzeba dodać- może bukszpany i niskie odmiany iglaków- typu gauca globosa, nidiformis, hortensje jak najbardziej- najlepiej Limeligth, ale Pindy Winky też fajne, żurawki też, ale te o ciemnych liściach raczej- lepiej znoszą słońce, ładna jest Georgia Peach. Potrzebne są tez punkty wyższe- coś na pniu, żeby nie było tak jednopoziomowo To tak na szybko
Szaleństwo....., jak miałam psa to też strasznie się cieszył na śnieg, jak wyszedł na spacer to najpierw musiał się cały wytarzać w białym puchu....Twoje widzę też nie gorsze
Ja spóźniona ale GRATULUJĘ i życzę wiele wiele miłości i cierpliwości we wspólnym życiu, mnie w tym roku 10 czeka i już plany mam
Prezentu zazdraszczam jak nie wiem co, choć nie mam najgorszego aparaciku, to jednak nie to samo, napisz jak się trochę zapoznasz ze sprzętem, czy to takie trudne, mi to się nigdy nie chciło wnikać w te wszystkie opcje, ale jak się zainteresowałam ogrodnictwem, to już wiem że trzeba sobie co nieco poustawiać, żeby zdjęcia ładnie wyszły.Ciekawa jestem jaka będzie różnica w zdjęciach. Buziaki, pozdrawiam i kuruj się!
Jak wszystko co nowe i nieznane, wydaje się na początku trudne. Ale myślę, że potrzebuję po prostu czasu i doświadczenia, żeby go opanować Na razie mam lekturę w postaci instrukcji obsługi
Ja spóźniona ale GRATULUJĘ i życzę wiele wiele miłości i cierpliwości we wspólnym życiu, mnie w tym roku 10 czeka i już plany mam
Prezentu zazdraszczam jak nie wiem co, choć nie mam najgorszego aparaciku, to jednak nie to samo, napisz jak się trochę zapoznasz ze sprzętem, czy to takie trudne, mi to się nigdy nie chciło wnikać w te wszystkie opcje, ale jak się zainteresowałam ogrodnictwem, to już wiem że trzeba sobie co nieco poustawiać, żeby zdjęcia ładnie wyszły.Ciekawa jestem jaka będzie różnica w zdjęciach. Buziaki, pozdrawiam i kuruj się!
Przyspieszacz ci włączyłam, a w tym domku ogrodnika znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce, bo do przytułka nie chcę, a M bliski wystawić mi walizki Oj coś dzisiaj cały dzień mi się wszystko rymuje...heheh
Zgrany z Was duet, 100% skuteczność
Wszystkim można polecić, jak tu szybko zapełnić karteczki, trzeba Zetę z Gosieńką do się zaprosić i już po kłopocie...heheh, i nie mylić z Gosiniakiem- czyli mną we własnej osobie, bo ja taka imprezowiczka nie jestem, staram się bardzo....., ale to bardzo im dorównać, może kiedyś........
Jak trzeba będzie nam wsparcia to zapewne o nie poprosimy. U Zety już jest pięknie a u mnie to dopiero zacznie sie rewolucja hahah
Zgrany z Was duet, 100% skuteczność
Wszystkim można polecić, jak tu szybko zapełnić karteczki, trzeba Zetę z Gosieńką do się zaprosić i już po kłopocie...heheh, i nie mylić z Gosiniakiem- czyli mną we własnej osobie, bo ja taka imprezowiczka nie jestem, staram się bardzo....., ale to bardzo im dorównać, może kiedyś........