Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

aneta230972 21:32, 16 sty 2013

Aga ja też się witam i uciekam bo dzisiaj buszuję u Lenki
Szaleje dziewczyna oj szaleje. Ale co tam niech szaleje ile chce ważne, że inspiracja jest
gusiarz 21:36, 16 sty 2013

Sylwuś - żeby nie rzec "kurza twarz" - powiem suuuperaśnie
Syla 21:38, 16 sty 2013

gusiarz napisał(a)
Sylwuś - żeby nie rzec "kurza twarz" - powiem suuuperaśnie

buziam
gusiarz 21:39, 16 sty 2013

Anetko - buszuj u Lenki - ona ma fantastyczne czosneczki i nie tylko zresztą - ale dla mnie to guru czosnyczkowe . Udało mi sie prześledzić cały jej wątek swego czasu - toż to moja krajanka, którą poznałam w realu, więc nie wypadało być ignorantem jej wątku
Gosiniak 21:47, 16 sty 2013

Przyspieszacz ci włączyłam, a w tym domku ogrodnika znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce, bo do przytułka nie chcę, a M bliski wystawić mi walizki Oj coś dzisiaj cały dzień mi się wszystko rymuje...heheh
dajana 11:05, 17 sty 2013

Wpadłam się przywitać Gusiu Zdrówka dla całej rodzinki życzę .a ciebie ściskam cieplutko.Dobrego dnia !!
gusiarz 12:21, 17 sty 2013

Gosiu - pewnie, że miejsce się zanjdzie A eM zmięknie niedługo - mój już sie przywyczaił do tego, że ciągle w internecie grzebię. I nawet mi lapka kupił - taki poczciwina. I nawet czasem okiem rzuci na któryś z O. gdy mu sie spodoba Cóż mogą innego zrobić, jak my do takiej plantosekty należyma

Dajanko - zapraszam na kawkę Jak tam bałwanek - stoi cały i zdrowy? Ponawiam moje pytanie - jakie róże zamówiłaś?? Może podzielisz się nazwami? Nie mogę doczekać się wiosny by zobaczyć jak sie mają moje - i jak kwitną... Pozdrawiam cieplutko
grazyna 12:58, 17 sty 2013

Agnieszko

wiem, że kupowałaś róże z floribundy (ja jeszcze od nich NIE), bardzo jestem ciekawa jak wystartują na wiosnę? Jak będą rosły po prostu

Dylematy cisowo-szmaragdowe rozwiązane?

Jak wiesz, mam jedne i drugie !

Długowieczność ?
A co mnie obdchodzi 1000 lat do przodu, skoro mnie już nie będzie

Szmaragdy także długo żyją, jedynie nie wolno im pozwolić na więcej niż JEDEN przewodnik (wycinać trzeba jeśli już)... i nie będę się rozchylać na 150%
gusiarz 13:58, 17 sty 2013

Qurcze - przepraszam Grażynko - przegapiłam Twój wcześniejszy wpis sorki. Co do róż też bardzo mnie ciekawi jak przezimują i jak zakwitnią. Roślinki przyszły bardzo ładne z ładnymi korzeniami - gdzieś wcześniej wklejałam zdjęcie. Miejsce mają słoneczne i delikatnie osłonięte więc jestem dobrej mysli . Co do mojego dylematu cis czy szmaragd - za 100 lat mnie też nie będzie to interesowało, jak roślinki rosną, ale już za 20 - mam nadzieję, że jeszcze tak U nas w ogdrodzie to jak wybór ogrodzenia - będzie na lata. Nie chciałabym po kilkunastu latach, przyzwycziwszy sie do zielonej ściany osłaniającej mnie od sąsiadów - sadzić jej na nowo.
gusiarz 14:30, 17 sty 2013

Grażynko - szmaragdy są bardzo ładne i podobają mi się - i ciski również - stąd mój dylemat. Chcę poznać sporo opinii o jednych i drugich aby dokonać wyboru.