Znawco piękna, że się tak zwrócę..... Podpowiedz proszę jakie wybrać towarzystwo dla lilii. Liliowce (podpatrzone u Ciebie)i co jeszcze? Nie chciałabym aby po przekwitnięciu lilii było pusto
Dziękuję Nie mam róży pnącej u mnie Louise Odier robi za pnącą.
A Cięcie róż naprawdę nie jest takie trudne i wbrew pozorom róże wybaczają nam nasze błędy nawet w tym względzie
Louise Odier z czerwca
Teraz zacznie za chwilę drugie tłoczenie
Iwonko mam zdjęcie z góry.Nie wiem czy o to Ci chodziło? U mnie też basen jest na środku i to miejsce jeszcze nie jest skończone.Mają być cisy, które osłonią basen.Morning Lighty jeszcze małe przy siatce.
Muszę czekać aż urosną roślinki choć widzę, że Anabelki w tym roku są większe i rozchodniki też
Pod basen zrobiliśmy kostkę na podbudowie.Myśleliśmy aby dać styropian pod, ale zrobiliśmy normalnie.
Na której stronie masz ten basen???
Widziałam Twoje tawułki i całą resztę - mam tak samo jak Ty, nie mam wolnej przestrzeni na rabatach lubię jak jest busz Sadzę wszystko za gęsto a później rozsadzam. Zestaw róż o których napisałaś baardzo mi się podoba (mam podobny).
Białe róże, z którymi się prawdopodobnie pożegnam to Graceful palace jedna nn okrywowa, alabaster, strasznie wyglądają po deszczach to one plus Larissa.
Larissa
Mogę w końcu pokazać efekty zasłaniania 'kanarka' sąsiada jeszcze dwa lata i chyba zniknie całkowicie, w końcu 3 Nigry, 2 metrowy żywopłot grabowy, 3 graby u siostry i jarząb muszą się na coś przydać
Mam jeszcze liliowce i więcej portretów lili i jeżówek, ale to następnym razem.