Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 21:58, 12 lip 2016

Kasya napisał(a)
tym gosciom tez zazdroszczę

Ja już za nimi tęsknię
Agania 22:00, 12 lip 2016

eee_taam napisał(a)

znowu byłam w raju

dzięki tej wizycie wiem jak ma wyglądać moja molinia która mam 3 sezon i jest beznadziejna ....a u Agatki przyciągnęła mój i Gosi wzrok i sie obie zasatanawiałyśmy co to za trawa?

Molinie u mnie rosną tak jak wrzosy
Variegata z C. Everillo

Agania 22:02, 12 lip 2016

Katkak napisał(a)
ogród masz taki jakie kocham - nie od sznurka, tylko ma w sobie taką kontrolowaną dzikość. I takie cudne smaczki w nim: tu latarenka, tam poidełko, dzwoneczki. Coś pięknego. Stworzyłaś przecudowne miejsce . Dziękuję, że mogłam być w tym zaczarowanym ogrodzie

Katka dziękuję za fotki, za odwiedzinki i za tak miłe słowa, pieszczące słowa o ogrodzie
buziak
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jak miło wracać do takich chwil

Gosia, cofam się cały czas
a w ogrodzie liliowce

Agania 22:09, 12 lip 2016

Katkak napisał(a)
Agatko ta nasza miska już zwiedziła trochę OGrodowiskowych ludków . Oprócz serduszki masz kocimiętkę (zaplusuję u kociaków ) i kłosowca. I chyba tyle, nie?

Och dziękuję Kasiu, posadziłam i podlewam, chociaż dzisiaj deszczk trochę mnię wyręczył

Dzisiejsze kropelki

Agania 22:14, 12 lip 2016

Milka napisał(a)
Super spotkanie mieliście!
Piękne otoczenie, spojrzenie innych osób, odsłania wiele nowych zakątków. A Ty Aganiu fantastycznie wyglądasz, wiem, że coś ćwiczyłaś i dietę zmieniałaś, no 20 lat ci ubyło, młódka
I powiem, że naturalnośc twojego ogrodu, zachwyca mnie

Irenko, dziękuję za komplementa, dużo pomógł mi lekarz endokrynonolog, naturalnie w ogrodzie, bo chwasty rosną i wszędzie wyłażą...na zdjęciach nie widać, focę w ulubionej perspektywie

zawilce już
lindsay80 22:15, 12 lip 2016

Agania napisał(a)

Molinie u mnie rosną tak jak wrzosy
Variegata z C. Everillo

No piękna ta trawka, uwielbiam ten kolor!
Byłoby świetnie gdyby zimowała.

U mnie po porannej burzy teraz kolejna, jutro chyba wszystko będzie pływać.
sylwia_slomc... 22:16, 12 lip 2016

Agatka fajny pomysł na wkopanie basenu tylko co zrobisz z tą stertą ziemi??? może do skrzyń w warzywniku
a Lowa lubi pływać? bo może się okazać, że będzie się kąpał częściej niż Wy
Agania 22:17, 12 lip 2016

AgnieszkaW napisał(a)
Aganiu, Twó ogród ukazany innymi oczyma jest równie piękny, jak Twoje fotki, a przy okazji pokazuje nowe zakątki Super spotkanie mieliście

Dzięki Agnieszko, szkoda, że zabrakło Ciebie...ogród za bardzo zagęszczony, ale nie ma kto regularnie u mnie kosić, muszą być rabaty

tak bardzo je lubię, bodziszki, polny w końcu do mnie przyszedł, zostawiłam...kupowałam, żaden się nie utrzymał...
Agania 22:19, 12 lip 2016

danuta_szwajcer napisał(a)
Piękny ogród stworzyłaś, takie magiczne miejsce, super spotkanie

Dominika11 napisał(a)
jakie fantastyczne spotkanie
wiąz z głowami mnie powalił

lindsay80 napisał(a)
Ależ Cię ekipa odwiedziła, widać na fotkach, że fajnie się bawiliście, zdjęcie z głowami w zieleni wiąza bezcenne

...wiąz się spisał

Juki

Agania 22:31, 12 lip 2016

lindsay80 napisał(a)

No piękna ta trawka, uwielbiam ten kolor!
Byłoby świetnie gdyby zimowała.

U mnie po porannej burzy teraz kolejna, jutro chyba wszystko będzie pływać.

Cieszę się z tego deszczu, susza u mnie.

Everillo spróbuję przezimować, ja naiwna...fotki dla Ciebie

tu w toarzystwie stipy i C. prawie jak Prairie Fire