Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Luki 21:52, 12 lip 2016

Pff a ja się za głowę łapałem jak 4 tony żwirku przywieźli do tego tona leży nierozsypana... coraz bardziej zmniejsza się mój ogród marzeń
nawigatorka 21:53, 12 lip 2016

siakowa napisał(a)
Świetnie !!!!!kanciasty kamien ?
tak kanciasty.powinien sie sklinowac ladnie. Tu widac lepiej
nawigatorka 21:54, 12 lip 2016

Luki napisał(a)
Pff a ja się za głowę łapałem jak 4 tony żwirku przywieźli do tego tona leży nierozsypana... coraz bardziej zmniejsza się mój ogród marzeń

Ilosci zwiru,piasku,cementu...ile juz tego bylo.chyba lepiej nie wiedziec.
blyxa 23:41, 12 lip 2016

Przyszłam zdjęcia pooglądać i pomachać. 50t żwirku mnie nieco mentalnie przygniotło, ale wgłębnik wygląda bosko.
Biurko bardzo pomysłowe - koniecznie pokaż zdjęcia jak skończysz i nie kasuj ich za szybko abym miała szansę

Ja metalowe meble bardzo lubię, ale u kogoś. Niestety strasznie się obijam, a to przy nich boli. Drewno jest jednak bardziej miękkie
kamila66 00:04, 13 lip 2016

Ogród wygląda cudnie , żadnej nudy . Wgłębnik świetny bardzo mi się podoba 50 ton oznacza dużo ciężkiej pracy.
nawigatorka 07:46, 13 lip 2016

blyxa napisał(a)
Przyszłam zdjęcia pooglądać i pomachać. 50t żwirku mnie nieco mentalnie przygniotło, ale wgłębnik wygląda bosko.
Biurko bardzo pomysłowe - koniecznie pokaż zdjęcia jak skończysz i nie kasuj ich za szybko abym miała szansę

Ja metalowe meble bardzo lubię, ale u kogoś. Niestety strasznie się obijam, a to przy nich boli. Drewno jest jednak bardziej miękkie
witaj.dawno Cie nie bylo.
U mnie drewna w domu prawie nie ma.a to dlatego ze zdecydowalismy sie na bielone jesli juz a to nie jest jeszcze zbyt powszechne niestety.stal za to uwielbiam za trwalosc i sporo jej u nas jawet lozka dzieci sa metalowe.biurko pokaze no chyba ze nie wyjdzie

Kamien na razie w malych dawkach wiec spoko.
nawigatorka 07:47, 13 lip 2016

kamila66 napisał(a)
Ogród wygląda cudnie , żadnej nudy . Wgłębnik świetny bardzo mi się podoba 50 ton oznacza dużo ciężkiej pracy.
ogrod dziękuję za pochwale ciezka praca daje fajne efekty wiec bedzie dobrze
Kawa 08:22, 13 lip 2016

Asia no wymiatasz normalnie
pięknie tan kamień wygląda w wgłębniku
na efekt końcowy biurka czekam
uwielbiam jak powstaje coś z niczego
nawigatorka 08:58, 13 lip 2016

Kawa napisał(a)
Asia no wymiatasz normalnie
pięknie tan kamień wygląda w wgłębniku
na efekt końcowy biurka czekam
uwielbiam jak powstaje coś z niczego

Oj ja tez to lubie.bardzo nawet. Stelaz jutro bedzie pomalowany.a nad blatem jeszcze myslimy. Wglebnik chcialam dzis pokazac z suchym kamieniem.ale padalo
amelia_b 14:22, 13 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
Ale na pocieszenie przyjechał po 18 kamien na podloge wglebnika i placu z altana.jakies 5 ton na razie.

45 minut machania łopatą i wiadrami i wglebnik gotowy. Oczywiscie musi sie wszystko jeszcze ulozyc,udeptac.ale to kwestia czasu. Na zdjeciu jest swiezo zlany woda wiec wydaje sie czarny jak wegiel.ale jak jest suchy jest ciemno szary.

Plac obok musi poczekać na montaz pergoli. Ogolnie nawierzchnia placu miala byc ze swobodnie ulozonych na plasko kraweznikow i kamieni,ale uznalismy ze jesli ustawimy tam pozniej stol i lawki (zamowione juz na wiosne przyszlego roku) to i tak tych plyt widac nie bedzie.zatem bedzie chyba sam kamien.

Jesli wszystko pójdzie tez zgodnie z planem to moze przywieziemy go jeszcze na doscie do domku ogrodnika,na plac z plytami gdzie karmnik prosi o eksmisje i na trakt... wstepnie zarezerwowalismy 50 ton.

genialnie to Asiu wygląda