lindsay, rzeczywiście niektóre róże sadzone jesienia zaskoczyły iloscia kwiatów

taka np Munstead Wood, czy The Bishop, Rose the Rescht
Dla ciebie zeszłoroczne przegorzany z czosnkami - poczekamy jeszcze chwile, mam nadzieje że lawenda chociaz troche da tło - wiosna wymieniłam na nowszy model a stare ogoliłam tak bardzo na łyso jak jeszcze nigdy, posadziłam w zakątku mniej pokazywanym a ona jak na złość ladnie odbiła

Marga, sen potrzebny

najlepiej zasnąć z takimi obrazkami za powiekami
nawigatorka, no to żeś pojechała teraz

Kurka wodna jak to się wszystko zmieniło... !!! szok
Sama juz od jakiegoś czasu mam ochotę na takie porównanie ale czasu brak - obiecuje w najbliższym wolnym czasie coś skleić
Luki, ja sie rozpływam nad twoją bylinówką - do mojej jeszcze trochę...
Hacone też lubie, bardzo nawet. Znów w tym roku pozarła mi bukszpany
inag, obiecuje więcej takich zdjęć, nie wiem kiedy ale będą

sama jestem ich ciekawa
beta, to sesleria jesienna, montane mam miedzy innymi pod różą Eden Rose
ren133, tak, jestem zadowolona z Heritage. Pachnie obłędnie, nawet jak się przechodzi parę metrów dalej. Kolor i układ płatków bardzo mi się podobaja.
Jedynie co moze niektórych denerwowac to to, że śmieci, płatki się obsypuja jak przekwita.
Miałam 3 krzaki ale po któryms wyjeździe wakacyjnym jeden krzaczek tak zniszczyły mrówki ze nie dało się uratować...
Chyba kwitnie cały czas, może nietak obficie jak na początku (zawsze mam problem z pytaniami tego typu...).
Podpory jednak trzeba jej jakies dać bo rosnie sporu krzak, łodygi nie są sztywne. Ja ją w tym roku poziomo przypięłam do podpór.
Sesleria jesienna z szałwią
Hogata, mam Jasminę, dopiero zaczyna powoli rozkwitać.
Mam jej zdjęcie z tamtego roku
Już pisałam ze mus się znów zobaczyć
Kacha123, macham zaspokojona kobieto
Sonka, chodzi ci o to żeby pod wiśnią posadzić te róże?
Mysle że zestaw wart rozważenia, ja pod tamtą wiśnią mam hortensje Vanille Fraise.
Akurat te 2 róże wybierałam kolorami w komputerze i udał się ten zestaw
na tej rabacie jest po jednej sztuce z każdej róży