Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa symfonia

Ogrodowa symfonia

agata19762 23:10, 25 lip 2016

Takie masz cudeńka a tak mało pokazujesz
Sabina76 00:38, 26 lip 2016

agata19762 napisał(a)
Takie masz cudeńka a tak mało pokazujesz

Mogę tylko późnym wieczorem kiedy toczy się prawdziwa batalia o dostęp do kompa ha ha, pomijając, że w tych godzinach padam ze zmęczenia na twarz

To tak na szybko pokażę wczorajsze zakupy

A tak sobie jechały do domu

W sumie 6 szt.: Gebruder Grimm, Graham Thomas 2 szt., Jude The Obscure, Moonlight i Pastella. Teraz będę musiała gdzieś je upchnąć
Sabina76 00:48, 26 lip 2016

Trochę mam do posadzenia Jeżówki, liliowce i trytoma przyjechały ze mną w piątek. Tak jakoś stwierdziłam, że coś brakuje mi koloru miejscami, więc podjechałam gdzie trzeba po pracy i chyłkiem wyniosłam z samochodu M. chyba już nawet udaje, że nie widzi

Sabina76 08:06, 27 lip 2016

W zeszłym tygodniu pojawił się nowy mebel w ogrodzie M. sam robił

Zapora przeciw-kotowa

Sabina76 09:26, 28 lip 2016

Hortka, którą dostałam od teściowej, a która podobno nie kwitła. W tym roku wygląda już całkiem ładnie i ten kolor Obok jabłuszka z Royal Beauty (darczyńca ten sam), która mi się wiosną wyłamała. Zobaczymy co z niej będzie. W każdym bądź razie teściowa się nie pokapowała, że coś z nią nie tak

BEATA_S 09:29, 28 lip 2016

Sabina76 napisał(a)

Boziu... zakochałam się ...jaki cudny pyszczek wąchający kwiatki
I te uszy zwisające, pewnie miluśkie w dotyku...aaajjj

Sabinko, dziękuję za odwiedziny. W wolnej chwili poczytam Ciebie od początku
Sabina76 09:35, 28 lip 2016

Mój Graham Thomas od rana po deszczu Chociaż na drugim zdjęciu widać, że chyba nie tylko mój

Sabina76 09:39, 28 lip 2016

BEATA_S napisał(a)

Boziu... zakochałam się ...jaki cudny pyszczek wąchający kwiatki
I te uszy zwisające, pewnie miluśkie w dotyku...aaajjj

Sabinko, dziękuję za odwiedziny. W wolnej chwili poczytam Ciebie od początku

Beatko, ale jesteś szybka A ja właśnie siedzę u Ciebie Tak ten pyszczek jest kochany i taki milusi, że nie raz ma mnie już dosyć, bo ile można dawać się ściskać Gończe mają sierść bardzo miękką

Pozdrawiam
kosolka 10:36, 28 lip 2016

Graham jest przepiękny! Ja mam Apricot Graham Thomas, jest pomarańczowy bardziej, też ładny,ale zwykłego muszę nabyć kiedyś!
Hortensja cudna, faktycznie, kolor rzadziej spotykany. Zazdroszczę że kwitnie No bo moje strajkują po zimie.
Psina też lubi kwiatuchy
Sabina76 11:23, 28 lip 2016

kosolka napisał(a)
Graham jest przepiękny! Ja mam Apricot Graham Thomas, jest pomarańczowy bardziej, też ładny,ale zwykłego muszę nabyć kiedyś!
Hortensja cudna, faktycznie, kolor rzadziej spotykany. Zazdroszczę że kwitnie No bo moje strajkują po zimie.
Psina też lubi kwiatuchy

Olu, Graham Thomas jest dostępny w Rosarium. Kupiłam tam 2 szt. w niedzielę podczas Różanego weekendu. Jest nawet wątek w Spotkaniach. Tylko nie wiedziałam, że są dwie formy: krzaczasta i climbing. Myślałam, że jest jeden wariant, tzn. że można tę różę puścić normalnie w formie krzewu ale też prowadzić jak pnącą. Wydawało mi się, że nawet sam D.Austin proponuje prowadzenie w formie piennej. Ale chyba mi się coś pomieszało? Wiesz coś na ten temat?

Aha, pokaż mi Twojego Apricota