Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 07:25, 27 lip 2016

jolanka napisał(a)
Mirelko, Aphrodite jest wyjątkowa, u mnie dopiero w doniczce bo upaly
Zakupy świetne zrobiłaś, wiem, że jak trudno jest trzymać się planów zakupowych
Pojechałam do Końskowoli z myślą, że kupie jakieś 2-3, oczywiście miałam zapisane, które są mi absolutnie konieczne I co?
Przywiozłam 11

Planowałam mieć w ogrodzie 5-6 różyczek, a mam juz 27 Może siedzieć w domu?

Trudno nie kupować skoro tyle piękności
Aż tyle kupiłaś wow, zaraz lecę do Ciebie
U mnie też już zrobiła się niezła kolekcja róż
MirellaB 07:26, 27 lip 2016

lindsay80 napisał(a)

Przepiękna!

Tak, potrafi zachwycić swoim pięknem
MirellaB 07:27, 27 lip 2016

Basilikum napisał(a)
Afrodyta jest sliczna i tenkolor

Kolor ma śliczny, taki bardzo delikatny.
Właśnie ze względu na kolor ją kupiłam
MirellaB 07:29, 27 lip 2016

Madzenka napisał(a)
Mirela ja mam Wedding Piano dlatego nie musiałam kupować

Madżenko wiem, że masz Weeding Piano, ale u mnie podziwiałaś Piano dlatego myślałam, że może się na nią skusisz?
MirellaB 07:40, 27 lip 2016

Budleja zaczyna zakwitać - niezłe drzewo się zrobiło z krzewu Za chwilę będzie oblepiona motylami

kamila66 07:44, 27 lip 2016

Moja stipa też zielona, niektóre nadal bardzo małe
Twoja budleja ma bardzo ładny pokrój
Mixtoorka 08:40, 27 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Karolka kupuję stipę po 2,90 dlatego tyle jej mam

Między jeżówkami mam z własnego wysiewu. Musiałam gdzie ulokować te 100 sadzonek

Na takie anomalia pogodowe to i tak młoda Jude super się sprawuje

O urodzinki, a które? Wszystkiego najlepszego dla córci życzę - spełnienia marzeń i samych radosnych dni

Mój Kuba miał w zeszłym tygodniu urodziny

Jak nic muszę do Ciebie się wybrać na zakupy jak będę jechała do Rokietnicy na stipę i jeżówki

Wiktoria skończyła 5 lat wczoraj. Ale wydaje mi się, że to niemożliwe. Przecież ona taka maleńka jest jeszcze To Kubuś i Wiki lipcowi

Wczoraj u nas była straszna ulewa. grrr. Tak Jude musi się wzmocnić. Ona delikatna jest. Ale uwielbiam ją.

A jak Twoja Summer song?
jolanka 10:15, 27 lip 2016

Stipa po takich cenach U mnie kupiłam po 7,5 i nie jest zbyt urodziwa Moje ubiegloroczne wysiały się w grodzie ale zanim urosną zima przyjdzie Za taka cene jak u Ciebie też bym kupiła ale niestety
olga80 12:14, 27 lip 2016

Mirellko do przyszłego roku jeszcze długo,ale faktem jest ,że bardzo chciałabym się tam wybrać W tym roku mieliśmy się wybrać do Poznania i Kórnika,ale mój M miał tyle zleceń,że w każdą sobotę pracował i ciężko było się wyrwać zresztą teraz jest nie lepiej.
Mirellko a w Gnieźnie jakieś centrum ogrodnicze lub szkółkę polecisz jadę do Powidza w sierpniu może tam bym coś kupiła?Jak wracałam z Włądysławowa stanęłam w szkółcę,którą poleca Iwonka we Franku wyszłam z litarą, poziomką kwitnącą ,zawilcami i jeżówką
Stipy w tej cenie zazdroszczę u nas nie ma ani stipy ani jeżówek
Masz piękny kolor budleii ja mam niebieską,która jeszcze nie kwitnie i białą maleńką kupiłam w B za 2,99zł i nie wierzyłam,że coś z niej będzie ale już kwitnie muszę foto jej zrobić. Różami kusisz piękna Aphrodite wpadła na moją listę chciejst
alis 12:18, 27 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Budleja zaczyna zakwitać - niezłe drzewo się zrobiło z krzewu Za chwilę będzie oblepiona motylami

Rzeczywiście duży krzew, ale za to efektowny i zlot motyli będziesz miała