Asiu - właśnie dziś narobiłam zdjęć ale nie mam kiedy wstawić, jeszcze nam wcześniej zrobione zdjęcia opisane na kartce z liliami.
Wiesz miła jesteś tak czarujesz ale się uśmiechnęłam nie wszystko jeszcze mogę pokazać.
Te lilie mnie zachwyciły, zobaczyłam je przy robieniu zdjęć anabelkom. też są skryte za.
Kolor cudowny maślany,ogromne, pachnące kwiaty. Może Urandi, Elf, lub Haneymoon.
Dziękuję za wklejenie tych fotek. Nie mogę doczekać się rozwinięcia jedynego pączka jaki ma ta co kupiłam. Ale będę się cieszyć.
Pisałam u Ciebie prośbę o zdjęcie całego krzaka. Idę zobaczyć czy coś znalazłaś.
Dzięki Olu Bardzo bym chciała wiedzieć, co mam, bo chciałam dokupić. No nic, będę focić w różnych fazach, może ktoś rozpozna. Ma fantastyczny kolor, takiego ciemnego, brudnego różu i duży kwiat. A jak nie, to zostaje dzielenie.
Też tak miałam , a jak przekręciłam wężem to i prysznic był w ofercie, tej wiosny lało już jak ze strażackiego węża, więc skróciłam o 2 metry (za dziurę)i się darmowe kąpiele skończyły, bo żadne zalepianie nic nie dawało