Witaj Danusiu, masz rację róże szaleją. Także u mnie rozkwit. Czekam jeszcze na heidetraum okrywową.
Nie mam jeszcze podpory dla pnących isaak pereire i zastanawiam się czy to ma jakieś znaczenie, jeśli początkowo nie są przywiązane.
Ogólnie się cieszę na róże, ale nie wykończyłam sobie za różami miejsca, bo nie mogę się zdecydować, a nie wiem jakie trawy będą najlepsze. Jak zacznę sadzić, to wiadomo od razu z grubej rury i nie chcę popełnić błędu.
Pozdrawiam i przesyłam moją najpiękniejszą
Powojnik to Arabella. Bylinowy.
Małego artystę zamawiałam w e-clematis, Anna Rafaląt w Ożarowie Mazowieckim. Niedawno odkryłam, że taka szkółka jest tuż pod moim nosem. Odbieram osobiście. Mają świetne powojniki, większość to produkcja Żródła dobrych pnączy.
Przedogródek do poprawki (żurawki). Reszta rzeczywiście bujnęła.
Nad Rozlewiskiem mnóstwo pracy
Muszę zreygnować z części rabat. Po prostu - nie ogarniam. A przecież nie tylko po to tam jeżdzę, żeby ciągle plewić
To?
Dlaczego Cię zaskoczyło? Kule nieuczesane?
No tak - nie umiem ograniczyć ilości gatunków.
Wiem, że zaglądasz, bo czasem znak zostawiasz.
Niestety - nie daję rady zaglądać do Waszych ogrodów.
No ja myslę, że odwaznego nie będzie Pokazałam dzisiaj ponad 70 zdjęć.
Nie zdecydowałam się. Tu jest za mało miejsca.
Witaj, widzę, że chyba masz wysypane żwirkiem. A jak jest jesienią kiedy brzózka zrzuci liście? Nie jest to zbyt kłopotliwe? Pytam, bo ja w tej chwili przerabiam swój ogródek i mam piękną brzózkę a nie wiem co dać pod nia.
Pozdr
Iwona
Boszeeeee ile stron nastukałaś?....i ja mam to wszystko nadrobić?
Buziaki Asiu. Pismo obrazkowe obejrzę, ale już z grubsza widziałam, że z wiosną ruszyłaś z niezłym powerem