Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Katkak 22:57, 07 lip 2016

Ewcia poza Summer Song chodzi mi jeszcze po głowie Queen of hearts i Gebruder Grimm. Co myślisz?
monteverde 23:08, 07 lip 2016

Makao_J napisał(a)
Ewa dokupiłam 4 róże : Biedermeire, Aphrodite, History i J.W.Goethe Rose. Masz którąś?

Witaj Aniu , przeczytałam u Ewy, że szukasz kwiatów róż ja mam Goethego pokazuję Ci kwiatki z lipca jest piękna
Makao_J 23:12, 07 lip 2016

Anda napisał(a)

Ty u mnie, ja u Ciebie Niestety żadnej z nich nie posiadam.

Hihi, tak się zdarza. Szkoda bo Ty zawsze masz ciekawe zestawienia.
Makao_J 23:15, 07 lip 2016

alis napisał(a)

J.W.Goethe mam ja Niewiele mogę na jej temat powiedzieć, bo mam ją pierwszy rok, ale pachnie obłędnie i ma śliczne kwiaty

Dzięki. Właśnie przez to że ma wielkie kwiaty i obłędny zapach ją kupiłam. Ale jestem ciekawa jej ogólnego pokroju - tak po kilku latach.
Makao_J 23:21, 07 lip 2016

monteverde napisał(a)

Witaj Aniu , przeczytałam u Ewy, że szukasz kwiatów róż ja mam Goethego pokazuję Ci kwiatki z lipca jest piękna

Śliczny kolor ma. Myślę że nie będę żałowała tego zakupu. Dzięki za tą fotkę.
monteverde 23:25, 07 lip 2016

Rośnie od 100-120 cm ma pokrój krzaczasty łodygi silne, prosto ładnie rośnie kwiaty się nie zwieszają posadź te róże co 40 cm, a zapach to słodki miód z anyżem na pewno nie będziesz żałowała, tylko na zimę zabezpieczaj kopczykiem
sylwia_slomc... 23:29, 07 lip 2016

monteverde napisał(a)
Moja ożanka w tym roku jeszcze nie kwitnie, a w tamtym tak wyglądała o róży napisałam

Świetna ta ożanka, ale w realu jeszcze chyba nie widziałam żadnej
Makao_J 23:39, 07 lip 2016

monteverde napisał(a)
Rośnie od 100-120 cm ma pokrój krzaczasty łodygi silne, prosto ładnie rośnie kwiaty się nie zwieszają posadź te róże co 40 cm, a zapach to słodki miód z anyżem na pewno nie będziesz żałowała, tylko na zimę zabezpieczaj kopczykiem

Ok. Dzięki wielkie.
Anda 11:43, 08 lip 2016

Katkak napisał(a)
Ewcia poza Summer Song chodzi mi jeszcze po głowie Queen of hearts i Gebruder Grimm. Co myślisz?

Co do Queen to czytałam takie średnie opinie o niej, że słabo powtarza, choruje. To już lepiej Gebrueder Grimm. Jest zdrowszy. Zapachem obie nie dorastają do pięt Summer Song Dorównuje jej za to Emilien Guilliot
https://www.helpmefind.com/rose/pl.php?n=43934&tab=1

A dlaczego zastanawiasz sie nad inna różą niż Summer?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:45, 08 lip 2016

jolanka napisał(a)

Muszę się skusić, wyglądaja fajnie Można by posadzic obie. Jedna z tylu, druga z przodu

Z tego co widzę to ożanka ładnie sie rozrasta, jest taka okrąglutka
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies