Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 23:24, 07 lip 2016

jolanka napisał(a)
Ania, Goethe Ci nie pokażę w calości bo mała jest i na pewno nie o to Ci chodzi. Sama jestem ciekawa jak będzie wyglądała w przyszłym roku. Moja jest dopiero co posadzona, więc wygląda tak jak Twoja

Ok. Więc będziemy wzajemnie je obserwować i dzielić spostrzeżeniami
Makao_J 23:26, 07 lip 2016

alis napisał(a)

Napisałam u Ewy na temat tej róży ale się powtórzę ślicznie pachnie i ma śliczne kwiaty

Dzięki Alis. Tyle pochlebnych informacji otrzymałam że pozostaje mi tylko cieszyć się zakupem. Szkoda że tylko jeden pąk ma ale jest ładnie rozkrzewiony więc w przyszłym roku będzie co oglądać.
Makao_J 23:28, 07 lip 2016

Katkak napisał(a)
Ania, ale śliczne

Dzięki Kasiu. W porównaniu z Twoim buszem to u mnie łyso jest
Makao_J 23:30, 07 lip 2016

monteverde napisał(a)
Witaj Aniu pokazuję Ci kwiaty Goethe bo ją mam

powodzenia w pielęgnacji

Dziękuję za wklejenie tych fotek. Nie mogę doczekać się rozwinięcia jedynego pączka jaki ma ta co kupiłam. Ale będę się cieszyć.
Pisałam u Ciebie prośbę o zdjęcie całego krzaka. Idę zobaczyć czy coś znalazłaś.
Karol99 23:34, 07 lip 2016

Bardzo fajne zakupy. Oby zdrowo rosły.
Makao_J 23:42, 07 lip 2016

Karol99 napisał(a)
Bardzo fajne zakupy. Oby zdrowo rosły.

Oby ale nie wiem co bym musiała im zrobić by je zmarnować. Zasuszyć? Myślę że sobie poradzę. Jak coś to mam na szczęście Was. Bez tego wsparcia to pewnie na róże bym się nigdy nie zdecydował
Filemon24 07:42, 08 lip 2016

Jaką odmianę chciałaś jeszcze kupić? też najbardziej lubię takie owocowe zapachy
We wtorek przyjdą mi roślinki z bylinowego za które też zapłacę tyle co ty za róże więc chyba tylko pojadę sie rozejrzeć co mają w Hubertusie hehe
BasiaLT 08:50, 08 lip 2016

Makao_J napisał(a)

Oby ale nie wiem co bym musiała im zrobić by je zmarnować. Zasuszyć? Myślę że sobie poradzę. Jak coś to mam na szczęście Was. Bez tego wsparcia to pewnie na róże bym się nigdy nie zdecydował

Też tak mam. Nie planowałam róż w ogrodzie ale im bardziej je oglądam u innych to zmieniam zdanie i w przyszłym roku mam zamiar zrobić rabatę z różami.
dominika_ 09:36, 08 lip 2016

Aniu widzę, że na różyczkę zapadłaś i róże nie dają Ci spokoju, tylko mówią przyjedź i kup nas Bardzo ładne krzaczki Wsadzone już?
Makao_J 11:28, 08 lip 2016

Filemon24 napisał(a)
Jaką odmianę chciałaś jeszcze kupić? też najbardziej lubię takie owocowe zapachy
We wtorek przyjdą mi roślinki z bylinowego za które też zapłacę tyle co ty za róże więc chyba tylko pojadę sie rozejrzeć co mają w Hubertusie hehe

Miałam jeszcze kupić Gartentraume i był pięknie rozwinięty i pięknie pachniał. Ale się wstrzymałam. Choć jeszcze za mną chodzi.

Co zamawiałaś w bylinowym?