Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 22:31, 07 lip 2016

KasiaWB 22:34, 07 lip 2016

monteverde napisał(a)

Powojnik Summer Snow

miło zobaczyć takie zdjęcie, bo sobie takiego w tym roku kupiłam, ale kwiatków nie widać może za rok. Ale Twój jest piękny i jaki wielki ile trzeba na taki efekt czekać?...
monteverde 22:37, 07 lip 2016

Chabry

Niedługo zakwitnie sadziec Little Joy
monteverde 22:46, 07 lip 2016

KasiaWB napisał(a)

miło zobaczyć takie zdjęcie, bo sobie takiego w tym roku kupiłam, ale kwiatków nie widać może za rok. Ale Twój jest piękny i jaki wielki ile trzeba na taki efekt czekać?...

Kasiu on jest na calutką ścianę aż do kompostownika istny potwór ma jakieś 7 lat, także do osłaniania nie chcianych powierzchni idealny a tu mandżurski rosnie z Rapshody in Blue jest drobniutki

a ten wlazł na gruszę to Alba Luxurians bialo zielone ma kwiatki
KasiaWB 23:04, 07 lip 2016

7 lat? tia... on na początku tak stoi w miejscu? bo mam wrażenie, że nic się nie dzieje...
U mnie nie będzie na ścianie będzie na daszku

Mandżurski też miałam na oku, ale wybrałam Summer S.
monteverde 23:16, 07 lip 2016

KasiaWB napisał(a)
7 lat? tia... on na początku tak stoi w miejscu? bo mam wrażenie, że nic się nie dzieje...
U mnie nie będzie na ścianie będzie na daszku

Mandżurski też miałam na oku, ale wybrałam Summer S.

Kasiu musi się zaaklimatyzować cierpliwości u mnie idzie teraz jak burza, nawet teraz ułamuję gałązki bo zrobił się z niego potwór zasłania mi różę Veichenblau, włazi na pigwę mam już nawet tam tunel na ścieżce na wiosnę mocno przycięłam i jak zarósłu mnie rośnie na siatce

KasiaWB 23:19, 07 lip 2016

dziękuję Aniu
Ściskam serdecznie i lecę spać
Makao_J 23:20, 07 lip 2016

Pokazałaś mi piękny kwiat Goethe Rose u Ewy a czy masz fotę całego krzaka. Muszę dokładnie wiedzieć jak on idzie w szerz żebym go w jakąś ciasnotę nie wsadziła.

Przy okazji zauważyłam że masz Rapshody. Też go miałam w kłączu ale nie wypuścił wcale a chciałam jako okrywowy na rabacie puścić. Czy on na prawdę tak ładnie pachnie jak piszą?
monteverde 23:28, 07 lip 2016

KasiaWB napisał(a)
dziękuję Aniu
Ściskam serdecznie i lecę spać

Buziole Kasiu
monteverde 23:48, 07 lip 2016

Makao_J napisał(a)
Pokazałaś mi piękny kwiat Goethe Rose u Ewy a czy masz fotę całego krzaka. Muszę dokładnie wiedzieć jak on idzie w szerz żebym go w jakąś ciasnotę nie wsadziła.

Przy okazji zauważyłam że masz Rapshody. Też go miałam w kłączu ale nie wypuścił wcale a chciałam jako okrywowy na rabacie puścić. Czy on na prawdę tak ładnie pachnie jak piszą?

Rapshody in Blue nie nadaje się na okrywową jest różą rabatowa jej rozmiary to 120 na 60 cm rośnie krzaczaście moja jest już nawet wyższa niż 120cm a Goethego sfocę jak jutro nie będzie padało bo teraz leje u mnie codziennie i nie chce mi się wchodzić do ogrodu tutaj masz na nia namiary i tam jest pokazany jej pokrój
http://www.floribunda.pl/johann-wolfgang-v-goethe-rose-id-2339.html