miły spacerek po zacienionej odbyłam... wszystko ładnie kwitnie, z patyczków już pączki ! ja ukorzeniałam Limelight i kilka patyczków wytworzyło niezłe listki, ale do pączków kwiatowych to daleko
Konkuruje z tym a ja wiecznie niezdecydowana
nie mam pojęcia czy to jednoroczne niestety fakt są bardzo delikatne silny wiatr i puffff nie ma ale co tam warto chociaż chwilę je mieć maki kwitną ale lilie też już zaczynają
Bardzo to pocieszające, bo już myślałam że tylko te odmianowe takie ładne. A te to i ja sobie wysieję bo w pierwszej kolejności kasa pójdzie na drzewa i krzewy i na drobnicy muszę przyoszczędzić. Ewentualne jakbyś miała nadmiar jakiś nasion to możesz o mnie pamiętać chętnie przyjmę i opłacę im transport. A bergenia lubi być dzielona czy nie należy przesadzać? Bo moja mama ma jedną kępę i zastanawiam się jak ją najlepiej rozmnożyć.
Piękne
Piękne zestawienie-kontrastowe,ale świetne!
Buk czekający na miejscówkę
Ognisko, jezioro, grzybki, tak jak lubię! Ale i ogród cudniasty w kwiatach! Gratuluję!
Pokazałam fotki córce, zachwycona tak jak ja pozdrawiamy
fajna rosnie podobnie do hortensji ?
Zacieniona tonie w kwiatach Przywarka ciekawa roslinka ślicznie wygląda z tymi białymi listkami.Pozdrawiam Bogusiu
a gdzie kiełbaski?