Na rabacie gdzie mam głównie iglaki, wszystkie od środka zaschnięte, brązowe. Nie znam sie czy to choroba, za mało składników pokarmowych czy jakiś owad. Zaczyna wszystko atakować
Róża sadzona w tym roku ,własciwie dwie róże Pashminy . Mają mnóstwo paków i juz bardzo długo już kwitną ale teraz załatwił je deszcz i nie wyglądaja dobrze.No i tak to jest z różami......Trzeba bedzie je obciąc.
Nie wszystko zmieściło się na zdjęciu
Te baldachy są wielkie jak talerze. Zdjęcia nie oddają tego ale można porównać z daliami
Kłosowiec jest cudowny. Ogólnie to kwiatki od Ciebie mnie kochają
Dziękuję w imieniu Wiki
Ooo tak! Wspaniale dopasowują się do każdej rabaty... Kiedyś ich nie lubiłam ale teraz nie wyobrażam sobie że mogłabym ich nie mieć... Pięknie u Ciebie, malowniczo.
Aguś w zeszłym roku cięłam go cały sezon żeby się ładnie zagęścił i uformował, ale wiadomo - wtedy nie było ani jednego kwitka. W tym roku chciałam kwiaty, więc jest taki rozczapierzony. Będę go ciąć po kwitnieniu, pewnie gdzieś w październiku.
Witajcie , zdecydowaliśmy się na przeniesienie zielnika na druga stronę tarasu , podkłady zastąpiliśmy grubą deską dębową , teraz musi być dobrze )) , ziółka pyszne , rosną jak na drożdżach .