Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:37, 19 lis 2012

Do góry
Kondzio napisał(a)

Madżenka, wpadam podpisać listę obecności i focha mam: czemu pytam się, czemu Tytus nie dostał ciucha na święta????

Ja też strzeliłam focha, bo cudny byłby jako dekoracja świąteczna. Zwłaszcza, że Titi ma urodziny w wigilię!!! Cichaczem mu golfik czerwony kupię
A ja kupiłem kurteczkę puchowa i zabawki

Kondzio pokaż koniecznie
Zabawki to ja ciagle musze kupować, bo Tutus je rozbraja w dwa dni!!! Gdyby nie Tk Max i ceny zabawek dla psów to już bym dawno z torbami poszła
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:36, 19 lis 2012

Do góry
Evchen napisał(a)
melduję, że sopelkowo po numerze aukcji namierzone.. ... i jakieś spotkanie było?... coś tam mi świta

No zuch dziewczyna!!!
Bylo spotkanie, jeszcze dzisiaj tiramisu dojadałam, mniam, mniam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:35, 19 lis 2012

Do góry
eee_taam napisał(a)

marne szanse ...... być tu na bieżąco ))

Nie martw się ja też nie zawsze bywam na bieżąco, czasami nie nadążam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:34, 19 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Justyna, ja mam na to prosty przepis: czytaj na bieżąco wątek Marzenki, a będziesz o wszystkim dobrze poinformowana, na czas i zawsze trendy To najbardziej trendsetterski wątek na forum

Aga ale to kompelment czy mnie obrażasz ???
Bo ja czytałam, że takie plastiki jak mi się podobają to kicz
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:34, 19 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Madżenka, wpadam podpisać listę obecności i focha mam: czemu pytam się, czemu Tytus nie dostał ciucha na święta????

Ja też strzeliłam focha, bo cudny byłby jako dekoracja świąteczna. Zwłaszcza, że Titi ma urodziny w wigilię!!! Cichaczem mu golfik czerwony kupię
A ja kupiłem kurteczkę puchowa i zabawki
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:33, 19 lis 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:31, 19 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Oj tam oj tam jak mawia Sebek oprócz filetów pewnie z pełnym wózkiem wyjdziesz.
A rękawiczki męskie skorzane (skóra jak alabaster) Calvin Klein polecam zamiast 700 zł za 139 zl.... Kupilam teściowi w prezencie imienionowym i widzialam, że M miał ochotę
Skórzanae pokrowce na ipady i kompty DG portfel i asek w prezencie mikołajowym dla Mów

Marzenko, Ty to jesteś marketingowiec z krwi i kości! I z powołania jeszcze! Pisałam chwilę temu u Madzi - mam problem z TKMaxem, że nie widzę tego co trzeba. No ale jak mi tak palcem wskazałaś, co warto - mus zakupów dokonać

Taki ze mnie marketingowiec, że każdy materiał reklamowy korektor musi poprawić... Jak analfabeta piszę, wyciepię tego ipada do śmieci!!
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:29, 19 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)

Aniu szalona...ech być taką Anią jeden dzień...może i na mnie spłynęłaby kapka tej energii i pomysłowości.
Swoją drogą "kurczak na nóżce" - mnie rozbawił do łez. I jak tu nie wielbić Ani, hę?
I jeszcze w kwestii ogrodowiskowej: do rabatki włączyć to drzewko - nie pamiętam nazwy a nie chce mi się wracać. Lenia mam! A co? Nie wolno mi?

Grabulki w liczbie trzy...... rozbawiasz to Ty...... w trzech osobach.. moze dlatego tak dobrze Ci idzie....
Kurczak, bo ten mariken wygląda jak kurczak.... Teraz pamiętam, że to miłorząb, ale za 10 minut potrafię zapomnieć.... cóż babcia miała Alzheimera.. prababcia też...... pochodzenie zobowiązuje...
No właśnie co lepiej mieć Alzheimera czy Parkinsona? ?
Rozlać czy zapomnieć wypić...hmmmmm

A to drzewko to magnolia..... Cudna magnolia, mogłaby tylko też tak długo kwitnąc jak te inne...

Na właśnie ta magnolia jest piękna z wielkimi kielichami, tylko dlaczego tak krótko kwitnie???
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:28, 19 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)
A ja nie mam co sprzątać , bo kątem siedzę w garażu u M........ a reszty nie napiszę.... by M nie denerwować... w garażu jest wszystko....... i staram się tam nie zaglądać, bo tracę humor na cały tydzień.... W sezonie trzymam narzędzia w szklarni i gdzie popadnie z braku swojego kąta...
Więc nie mam szans na żaden konkurs...

Pocieszę cię może, że mimo, że mam specjalne pomieszczenie to mam w nim taki galimatias, że nawet grabie czasami mi się zapodzieją. Mimo woli mi tak wychodzi ale obiecuję sobie, że Kiedyś tu będzie pięknie.... Bo przecież to moje miejsce na ziemi
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:23, 19 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dziękuję, że jesteście

Danusiu
Dziękuję, że stworzyłaś ogrodowisko, dziękuję że jesteś z nami, dziękuję za inspirację i ciągłe motywowanie nas do zmian otoczenia na jeszcze piękniejsze !
Buziam, tuliskam i pozdrawiam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:31, 19 lis 2012

Do góry
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:48, 19 lis 2012

Do góry
Aguś a ja mam nadzieję, że wrócisz do nas na forum i nie bedziesz już nas tak na długo opuszczać. Zima nadchodzi, pracy w ogrodzie niewiele
Dziękuję za wczorajsze spotkanie.
Dzisiaj herbata z twoim ciastem umilała nam wieczór. Dziękuję za raj dla podniebienia i miłe towarzyskie wspomnienia
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:43, 19 lis 2012

Do góry
Witam siostrzną dusze
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:37, 19 lis 2012

Do góry
O i nasz ulubiony Wieloch wziął sobie do serca, źe robi furorę wpisami bezcenne
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:31, 19 lis 2012

Do góry
I pozdrawiam wszystkich ogrodowiczan i tych co kochają krasnale w ogrodzie i tych co kochają bukszpany

Ps o matko nie wiedzialam , że nade mną taki cudny wpis. Po prostu miód i orzeszki
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 20:15, 19 lis 2012

Do góry
Zazdraszczam....
Postawić trawkę nad i... 20:14, 19 lis 2012

Do góry
W trzy kolana to na pewno dacie radę Jak już rąbek tajemnicy będziesz mogła odsłonić to nam chociaż ulubioną rabatkę pokaż
Moja największa pasja - ogród 20:13, 19 lis 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)

Kasik, mam nadzieję, że niedziela zgodnie z życzeniami Elizy minęła pogodnie. Odwiedzam cię pierwsza w poniedziałek. A ja tak nie lubię poniedziałku, mam nadzieję że i dla mnie i dla ciebie poniedziałek nie będzie taki straszny.

Niestety Bożenko, niedziela upłynęła nie najlepiej, mój maluch ma bardzo wysoką gorączkę, wczoraj nie spał prawie całą noc, do pracy jechałam przysypiając, a dzisiaj też niewiele lepiej...

Jak wysoka gorączka? Zbijasz czymś?
Moja największa pasja - ogród 20:11, 19 lis 2012

Do góry
Kasiu czekamy na plan, bo ja już się gubię w układzie dzialek na różnych wątkach
A przy płocie posadź sobie najpierw jakis żywopłot (Np taki zywopłot z cisa, który można znakomicie w ryzach utrzymać ) tylko do wysokości płotu aby sobie ładne tło zrobić, potem wiśnie. Skopiuj może sobie rabatę przy płocie Sylwi, jeśli Sywlia pozwoli
W miniformacie 20:05, 19 lis 2012

Do góry
Szlajasz się moja droga po cudzych wątkach a u Ciebie cisza!!! Reprymenda Ci się należy!! Prosimy o oszronione zdjęcia !!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies