Kondzio pokaż koniecznie
Zabawki to ja ciagle musze kupować, bo Tutus je rozbraja w dwa dni!!! Gdyby nie Tk Max i ceny zabawek dla psów to już bym dawno z torbami poszła
Justyna, ja mam na to prosty przepis: czytaj na bieżąco wątek Marzenki, a będziesz o wszystkim dobrze poinformowana, na czas i zawsze trendy To najbardziej trendsetterski wątek na forum
Aga ale to kompelment czy mnie obrażasz ???
Bo ja czytałam, że takie plastiki jak mi się podobają to kicz
Oj tam oj tam jak mawia Sebek oprócz filetów pewnie z pełnym wózkiem wyjdziesz.
A rękawiczki męskie skorzane (skóra jak alabaster) Calvin Klein polecam zamiast 700 zł za 139 zl.... Kupilam teściowi w prezencie imienionowym i widzialam, że M miał ochotę
Skórzanae pokrowce na ipady i kompty DG portfel i asek w prezencie mikołajowym dla Mów
Marzenko, Ty to jesteś marketingowiec z krwi i kości! I z powołania jeszcze! Pisałam chwilę temu u Madzi - mam problem z TKMaxem, że nie widzę tego co trzeba. No ale jak mi tak palcem wskazałaś, co warto - mus zakupów dokonać
Taki ze mnie marketingowiec, że każdy materiał reklamowy korektor musi poprawić... Jak analfabeta piszę, wyciepię tego ipada do śmieci!!
Aniu szalona...ech być taką Anią jeden dzień...może i na mnie spłynęłaby kapka tej energii i pomysłowości.
Swoją drogą "kurczak na nóżce" - mnie rozbawił do łez. I jak tu nie wielbić Ani, hę?
I jeszcze w kwestii ogrodowiskowej: do rabatki włączyć to drzewko - nie pamiętam nazwy a nie chce mi się wracać. Lenia mam! A co? Nie wolno mi?
Grabulki w liczbie trzy...... rozbawiasz to Ty...... w trzech osobach.. moze dlatego tak dobrze Ci idzie....
Kurczak, bo ten mariken wygląda jak kurczak.... Teraz pamiętam, że to miłorząb, ale za 10 minut potrafię zapomnieć.... cóż babcia miała Alzheimera.. prababcia też...... pochodzenie zobowiązuje...
No właśnie co lepiej mieć Alzheimera czy Parkinsona? ?
Rozlać czy zapomnieć wypić...hmmmmm
A to drzewko to magnolia..... Cudna magnolia, mogłaby tylko też tak długo kwitnąc jak te inne...
Na właśnie ta magnolia jest piękna z wielkimi kielichami, tylko dlaczego tak krótko kwitnie???
A ja nie mam co sprzątać , bo kątem siedzę w garażu u M........ a reszty nie napiszę.... by M nie denerwować... w garażu jest wszystko....... i staram się tam nie zaglądać, bo tracę humor na cały tydzień.... W sezonie trzymam narzędzia w szklarni i gdzie popadnie z braku swojego kąta...
Więc nie mam szans na żaden konkurs...
Pocieszę cię może, że mimo, że mam specjalne pomieszczenie to mam w nim taki galimatias, że nawet grabie czasami mi się zapodzieją. Mimo woli mi tak wychodzi ale obiecuję sobie, że Kiedyś tu będzie pięknie.... Bo przecież to moje miejsce na ziemi
Danusiu
Dziękuję, że stworzyłaś ogrodowisko, dziękuję że jesteś z nami, dziękuję za inspirację i ciągłe motywowanie nas do zmian otoczenia na jeszcze piękniejsze !
Buziam, tuliskam i pozdrawiam
Aguś a ja mam nadzieję, że wrócisz do nas na forum i nie bedziesz już nas tak na długo opuszczać. Zima nadchodzi, pracy w ogrodzie niewiele
Dziękuję za wczorajsze spotkanie.
Dzisiaj herbata z twoim ciastem umilała nam wieczór. Dziękuję za raj dla podniebienia i miłe towarzyskie wspomnienia
Kasik, mam nadzieję, że niedziela zgodnie z życzeniami Elizy minęła pogodnie. Odwiedzam cię pierwsza w poniedziałek. A ja tak nie lubię poniedziałku, mam nadzieję że i dla mnie i dla ciebie poniedziałek nie będzie taki straszny.
Niestety Bożenko, niedziela upłynęła nie najlepiej, mój maluch ma bardzo wysoką gorączkę, wczoraj nie spał prawie całą noc, do pracy jechałam przysypiając, a dzisiaj też niewiele lepiej...
Kasiu czekamy na plan, bo ja już się gubię w układzie dzialek na różnych wątkach
A przy płocie posadź sobie najpierw jakis żywopłot (Np taki zywopłot z cisa, który można znakomicie w ryzach utrzymać ) tylko do wysokości płotu aby sobie ładne tło zrobić, potem wiśnie. Skopiuj może sobie rabatę przy płocie Sylwi, jeśli Sywlia pozwoli