Ulu serby będą gdzie indziej na tej rabacie z horti u mnie to dość trudno się połapać, tutaj jeszcze nie wiem jak to dokładnie zorganizować, myślałam o rabacie pod płotem i posadzeniu wiśni umbra, ale muszę czekać na remont płotu i tą nieszczęsną kanalizację, rury będą biegły obok skalniaka (teraz już nieistniejącego)
Kasik, mam nadzieję, że niedziela zgodnie z życzeniami Elizy minęła pogodnie. Odwiedzam cię pierwsza w poniedziałek. A ja tak nie lubię poniedziałku, mam nadzieję że i dla mnie i dla ciebie poniedziałek nie będzie taki straszny.
Wiesz, to zrób sobie tam przechowalnik i rozmnażalnik na różne rośliny, będzie zielono. Wiem coś o tym, ja też czekam na ogrodzenie, podjazd, ścieżki........i te miejsca tak wykorzystuję żeby brzydko nie było. Coś sadzę coś przesadzam, kombinuję uśmiałabyś się. A np. na siatce mogłabyś bluszcz zimozielony hodować żeby się trochę zasłonić........chyba że ogrodzenie będziecie w przyszłym roku robić
Kasik, mam nadzieję, że niedziela zgodnie z życzeniami Elizy minęła pogodnie. Odwiedzam cię pierwsza w poniedziałek. A ja tak nie lubię poniedziałku, mam nadzieję że i dla mnie i dla ciebie poniedziałek nie będzie taki straszny.
Niestety Bożenko, niedziela upłynęła nie najlepiej, mój maluch ma bardzo wysoką gorączkę, wczoraj nie spał prawie całą noc, do pracy jechałam przysypiając, a dzisiaj też niewiele lepiej...
Ewelinko mój M na początku to nie chciał słyszeć o wywożeniu tego, ale nadarzyła się okazja i skorzystaliśmy z niej, tak że poszło w zasadzie bezboleśnie M nie musiał ręcznie przerzucać kilkudziesięciu ton gruzu
Kasiu czekamy na plan, bo ja już się gubię w układzie dzialek na różnych wątkach
A przy płocie posadź sobie najpierw jakis żywopłot (Np taki zywopłot z cisa, który można znakomicie w ryzach utrzymać ) tylko do wysokości płotu aby sobie ładne tło zrobić, potem wiśnie. Skopiuj może sobie rabatę przy płocie Sylwi, jeśli Sywlia pozwoli