Oj tam oj tam jak mawia Sebek oprócz filetów pewnie z pełnym wózkiem wyjdziesz.
A rękawiczki męskie skorzane (skóra jak alabaster) Calvin Klein polecam zamiast 700 zł za 139 zl.... Kupilam teściowi w prezencie imienionowym i widzialam, że M miał ochotę
Skórzanae pokrowce na ipady i kompty DG portfel i asek w prezencie mikołajowym dla Mów
No z tymi zdjęciami to dałyśmy plamę Nawet mój M się dopytywal
ps. Miło było się wreszcie zobzczyć. Takim spotkaniem nadrabia się kolkadziesiąt stron "tutaj". Nabrałam ochoty na ten zimowy wyjazd no i na zakypy w TkMaxie
Chociażby przez wzgląd na M powinnyśmy zrobić zdjęcia !!! Coby nie pomyślał, że do innego M się wyrwałaś!!! Dlatego koniecznie namów go na narty!!!
Cd tankowania Domi i planowaniu spotkania orodowiskowego
Dziękuję Ci kochana, bo dzięki Tobie mam choineczki z blomusa Dostałam aż dwa komplety
Następnym razem też musisz się do nas wybrać! Skoro Monika spod Poznania dała radę przyjechać, to Ty masz chyba bliżej
Cieszę się, że udało się Wam pokupować te ozdoby i spotkać z Moniką. Myślę, że przy drugim dziecku będę znaczniej bardziej wyluzowana A trzeciemu będę pozwalać jeść piasek w piaskownicy A ja sobie już tak w chwilach słabości planuję: jak tylko zamknę stację paliw....jak zerwę się ze smyczy....
Aguś wesolutko u Ciebie a powiedzenia Domi chyba trzeba zacząć kolekcjonować współtowarzyszka konwersacji dla Grabil, Izy, evchen, Tess i Boćka Dziewczyny będą pisać a my bedziemy opluwać monitory
Stacja paliw zaraz to wkleję do powiedzonek
Aga właśnie piję kawę i opycham się ciachem z wczoraj ... podziwiam Cię , takie przyjęcie , toż to szok ...przepis zapiekanki z makaronem na maila poproszę ...co do ozdób .... hmmmm blomus jest nowoczesny , na zewnątrz gdzieś na widoku fajnie będzie się prezentował, taki smaczek ogrodowy ... sama nie mam pomysłu gdzie ja swoje powieszę ... a zakupy takie to sama oszczędność, widziałaś ich cenę katalogową , za tyle są teraz w sieci do kupienia ... takie zakupy nie są zabronione ...ja mam problem z tym, że w tylu różnościach jakie są w TK Maxxie nie widzę tych perełek, dopóki mi ktoś nie pokaże ... i nie znam się też na takich firmowych rzeczach ... ale lubię je mieć za dobrą cenę
Ja powieszę moje choineczki na magnoli w ogródku. Myślę jak pociągnąć do niej prąd do lampek ....
Gdyby nie Domi też bym tych smaczków nie odkryła, bo w tk max jets tak dużo produktow, że odnaleźć się nie mogę, poza jednym - sprzętem do kuchni i kocami, tu zawsze zgrzeszę i zabawki dla psa to jest rewleacja !!!
Super wyszła sikorka
I widzę kolejna Podlasiankę.... czy Kurpiankę.. bo zaczęłam się zastanawiać.. czy Wy Kurpie, czy Podlasie????
o to jest pytanie
Jako dziecko należałam do ludowego zespołu pieśni i tańca. Śpiewaliśmy, tańcowaliśmy i godoliśmy po kurpiowsku. Moja koleżanka na maturze miała pytanie odnośnie regionu, folkloru do jakiego należymy, mówiła o kurpiach dostała celujący, znaczy się kurpie chyba! Historycznie to Łomży bliżej chyba do mazowsza, ale teraz przydzielili nas do podlasia
Kurpie, zdecydowanie Kurpie,
Oboje rodzice pochodzą z Kurpiów to mi wpoili w głowę gdzie kurpie Podlasie to Białystok a wy to Kurpie