Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:46, 18 lis 2012

Do góry
Sebek jakoś wiosennie u ciebie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:42, 18 lis 2012

Do góry
Bea napisał(a)

Normalnie strzelam focha! z melodyjką i przytupem Nie dość, że ozdoby Blomusa wykupują to jeszcze zdjęć ze spotkania nie ma!

Zazdroszczę Wam bliskości Tk maxa... u mnie najbliższy w Krakowie...Ale nie ma to jak np. własnoręcznie zrobiony wianek - chyba jeszcze spróbuję z pierścieniami na serwetki I girlandami - i świerkiem inwersa z gałęzi Muszę tylko gdzieś czas dokupić

a w Bielsku już nie ma?

Bea jeśli coś ciekawego wypatrzysz daj znac
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:41, 18 lis 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)

O matko, Houston, mam problem Niechcący Grocholi zrobiłam niezłą promocję

....niezłą...mało powiedziane
Chyba tylko jeszcze ja nie czytałam....

Pozdrawiam właścicielkę nowych gadżetów...a ja dalej cieszę się jesienią

Pozdrawiam bardzo serdecznie
A ja z niecierpliwością czekam na Twój zimowy avatarek
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:40, 18 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)
Co tam foty.... grunt, że na pewno fajnie było.. i tego zazdraszczam

Oj było fajnie ale mam nadzieje, że w styczniu będziesz z nami
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:39, 18 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Normalnie strzelam focha! z melodyjką i przytupem Nie dość, że ozdoby Blomusa wykupują to jeszcze zdjęć ze spotkania nie ma!

Zazdroszczę Wam bliskości Tk maxa... u mnie najbliższy w Krakowie...Ale nie ma to jak np. własnoręcznie zrobiony wianek - chyba jeszcze spróbuję z pierścieniami na serwetki I girlandami - i świerkiem inwersa z gałęzi Muszę tylko gdzieś czas dokupić

Sebek na mnie ze zdjęciami na razie nie licz... Ogród widzę wyłącznie w ciemnosciach. Nawet w weekendy nie widzę go ... Mam problem kiedy okopczykuję róże i inne wrażliwe rośliny..
A co do Tk Max to wsiadaj w Felkę i na zakupy!!! Kiedy dostaniesz dokument?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:37, 18 lis 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

A ja gapa nie popatrzyłam!!! no i zaraz nam się dostanie, znowu nie pamietałysmy o fotach!!

No dostaniemy za brak zdjęć!!!

Już zagladałam do Irenki , teraz do Ciebie i zdjec nie ma i jak widzę nie będzie. Idę gdzie indziej.

Bożenko foch zasłużony!! Baty nam się należą!!!
Zielony Punkt - ogród Finki 22:35, 18 lis 2012

Do góry
Ogród zachwyca. Zastanawiam się czy taki oszroniony nie jest najbardziej bajeczny???
A sosna Benjamin zwaliła mnie z nóg
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:20, 18 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Irenko miłego spotkania i udanej niedzieli - tiramisu uwielbiam

Lena, było wspaniale, rozmowy, pełno smiechu; perfekcyjna pani domu Wieloszka, ugościła nas po królewsku! słodkości do wyboru i do koloru, a jakie pyszne jedzonka; juz jeden przepis wzięłam i zrobię w domu
pozdrawiam, ja jeszcze posiedzę ciut, bo na lotnisko po córkę jadę

Pyszności były!! Szkoda, że ich fotkami nie uwieczniłyśmy!!
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:17, 18 lis 2012

Do góry
Ja juz i tak się w Twoich planowanych zmianach pogubiłam
Rododendronowy ogród II. 21:11, 18 lis 2012

Do góry
Bożenko umnie mokro, zatem nic nie robię. Cieniowanie dopiero na przedwiośniu
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:10, 18 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
A ja gapa nie popatrzyłam!!! no i zaraz nam się dostanie, znowu nie pamietałysmy o fotach!!

No dostaniemy za brak zdjęć!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:05, 18 lis 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Marzenka Ty też "chora" na TKMaxx ? Ja tak!!! Można tam perełki wyniufać

Święta widzę na tapecie - ja dopiero wyruszę na łowy
Miłej niedzieli życzę

Strasznie mnie ten sklep denerwował dopóki w pobliżu nie owyorzyli drugiego 2 pietrowego z dużą częścią art kuchennych i dekoracji Oj można , można perełki znaeźć, choineczki Blomusa zamiast za 97 po 19 zł....

A swoją drogą kto takie ceny w Blomusie wymyśla???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:03, 18 lis 2012

Do góry
Domi napisał(a)

Domi i tak będziemy wzdychać do Twoich lampek

Kupiłam blomusa w TK Max malutkiego i tak nadwyrężyłam mój program oszczędnościowy.... Wyszłam z również wieńcem z bombek... I o mało nie kupiłam ubranka Mikołaja dla mojego psa.... Ale peleryna była boska. Prawdziwy Grizwoldowy kicz świąteczny!!!! Dobrze, że M mnie na siłę wyciągnął ze sklepu...

A jednak zdążyłaś pojechać! Jest takie arabskie przysłowie, że jak kobieta chce to i przez dziurkę od klucza odda się mężczyźnie i coś w tym jest! A które choinki kupiłaś? Bo ja dwa rodzaje: te malutkie, które mogą same stać i takie podobne do szewronów Citroena.

Dobre!! Kupiłam te co mogą same stać i kupiłam dla Wieloszki i Aga dostała prezent taki sam ode mnie i Madzi!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:02, 18 lis 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Wchodzi poprzedni link (chyba go poprawiłaś).

Porpawiłam Tess dla Ciebie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:01, 18 lis 2012

Do góry
Aga dziękuje za przemiłe spotkanie. Buziam i umieram z przejedzenia...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:00, 18 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)
Bo mam butki biało czarne To odp do Irenki...
Edit. Butki będą pięknie się prezentowały na spotkaniu ogrodowiska na nartach... by nie było, że nie ogrodowo i osobiście...

No tak kurtka musi być pod kolor butów
Rododendronowy ogród II. 20:58, 18 lis 2012

Do góry
Witam Bogdziu.
I od razu z pytaniem, czy teraz należy jakieś zabiegi wokół rh i azali czynic? Czy je podlewasz teraz? U mnie w te mroźne i słoneczne dni zwijają nad ranem listki. Czy powinnam je teraz cieniować?
Lecę w kulki... 20:54, 18 lis 2012

Do góry
Madżenka, Ula, Aniu,Bogda... pozdrawiam....

.....na nic byś Cię nie musiały czekać....gdyby było zrobione w tym roku...ale ja w tym roku na jakimś wolniejszym biegu, żwir mnie wykończył rok wcześniej ,długo go czułam w kręgosłupie...

Mam klika pomysłów na tą rabatę...do omówienia w styczniu...bo teraz zaraz święta...inne tematy
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 01:14, 18 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Perfekcyjna IZO podziwiam Cię za samozaparcie w robieniu na drutach. Szalik bym wydłubała ale przy swterze zastałaby mnie emerytura
Pokażesz nam efekt swojej pracy?

Madżenka kusisz los z tą perfekcyjną oj kusisz ... ... mam taki sweterek który emerytury doczeka tylko o przodzie i tyle bo mi koncepcji na reglan rękaw brakło ... szalik to pikuś - trzeba tylko wzór wybrać tak aby po metrze nie przypominał wijącego węgorza ... no ale znój rękodzieła czy szalik czy insza inszość ten sam ... efekty pokażę jak skończę ... a mam rozgrzebane bo włóczki brakło ... w poniedziałek dokupię ... może czapusię jutro żeby nie było, że chowam ... sweterek to próba ognia ... pełna improwizacja wiec nie wiem czy powinnam bo to w końcu forum obligujące do piękna ...
Lecę w kulki... 23:25, 17 lis 2012

Do góry
baraga1904 napisał(a)

Kasiu,rabata.......obmyślona z 10 razy...
Ta rabata już miała tam być w tym roku...
To będzie największa rabata w całym moim ogrodzie, na całej długości żywopłotu, z 30m tego będzie

....duża... na dużo kulek....

Czy będziemy czekać do wiosny??? Bo czy ja mam tyle cierpliwości???
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies