Normalnie strzelam focha! z melodyjką i przytupem Nie dość, że ozdoby Blomusa wykupują to jeszcze zdjęć ze spotkania nie ma!
Zazdroszczę Wam bliskości Tk maxa... u mnie najbliższy w Krakowie...Ale nie ma to jak np. własnoręcznie zrobiony wianek - chyba jeszcze spróbuję z pierścieniami na serwetki I girlandami - i świerkiem inwersa z gałęzi Muszę tylko gdzieś czas dokupić
Sebek na mnie ze zdjęciami na razie nie licz... Ogród widzę wyłącznie w ciemnosciach. Nawet w weekendy nie widzę go ... Mam problem kiedy okopczykuję róże i inne wrażliwe rośliny..
A co do Tk Max to wsiadaj w Felkę i na zakupy!!! Kiedy dostaniesz dokument?
Irenko miłego spotkania i udanej niedzieli - tiramisu uwielbiam
Lena, było wspaniale, rozmowy, pełno smiechu; perfekcyjna pani domu Wieloszka, ugościła nas po królewsku! słodkości do wyboru i do koloru, a jakie pyszne jedzonka; juz jeden przepis wzięłam i zrobię w domu
pozdrawiam, ja jeszcze posiedzę ciut, bo na lotnisko po córkę jadę
Pyszności były!! Szkoda, że ich fotkami nie uwieczniłyśmy!!
Marzenka Ty też "chora" na TKMaxx ? Ja tak!!! Można tam perełki wyniufać
Święta widzę na tapecie - ja dopiero wyruszę na łowy
Miłej niedzieli życzę
Strasznie mnie ten sklep denerwował dopóki w pobliżu nie owyorzyli drugiego 2 pietrowego z dużą częścią art kuchennych i dekoracji Oj można , można perełki znaeźć, choineczki Blomusa zamiast za 97 po 19 zł....
A swoją drogą kto takie ceny w Blomusie wymyśla???
Kupiłam blomusa w TK Max malutkiego i tak nadwyrężyłam mój program oszczędnościowy.... Wyszłam z również wieńcem z bombek... I o mało nie kupiłam ubranka Mikołaja dla mojego psa.... Ale peleryna była boska. Prawdziwy Grizwoldowy kicz świąteczny!!!! Dobrze, że M mnie na siłę wyciągnął ze sklepu...
A jednak zdążyłaś pojechać! Jest takie arabskie przysłowie, że jak kobieta chce to i przez dziurkę od klucza odda się mężczyźnie i coś w tym jest! A które choinki kupiłaś? Bo ja dwa rodzaje: te malutkie, które mogą same stać i takie podobne do szewronów Citroena.
Dobre!! Kupiłam te co mogą same stać i kupiłam dla Wieloszki i Aga dostała prezent taki sam ode mnie i Madzi!!!
Bo mam butki biało czarne To odp do Irenki...
Edit. Butki będą pięknie się prezentowały na spotkaniu ogrodowiska na nartach... by nie było, że nie ogrodowo i osobiście...
Witam Bogdziu.
I od razu z pytaniem, czy teraz należy jakieś zabiegi wokół rh i azali czynic? Czy je podlewasz teraz? U mnie w te mroźne i słoneczne dni zwijają nad ranem listki. Czy powinnam je teraz cieniować?
.....na nic byś Cię nie musiały czekać....gdyby było zrobione w tym roku...ale ja w tym roku na jakimś wolniejszym biegu, żwir mnie wykończył rok wcześniej ,długo go czułam w kręgosłupie...
Mam klika pomysłów na tą rabatę...do omówienia w styczniu...bo teraz zaraz święta...inne tematy
Perfekcyjna IZO podziwiam Cię za samozaparcie w robieniu na drutach. Szalik bym wydłubała ale przy swterze zastałaby mnie emerytura
Pokażesz nam efekt swojej pracy?
Madżenka kusisz los z tą perfekcyjną oj kusisz ... ... mam taki sweterek który emerytury doczeka tylko o przodzie i tyle bo mi koncepcji na reglan rękaw brakło ... szalik to pikuś - trzeba tylko wzór wybrać tak aby po metrze nie przypominał wijącego węgorza ... no ale znój rękodzieła czy szalik czy insza inszość ten sam ... efekty pokażę jak skończę ... a mam rozgrzebane bo włóczki brakło ... w poniedziałek dokupię ... może czapusię jutro żeby nie było, że chowam ... sweterek to próba ognia ... pełna improwizacja wiec nie wiem czy powinnam bo to w końcu forum obligujące do piękna ...
Kasiu,rabata.......obmyślona z 10 razy...
Ta rabata już miała tam być w tym roku...
To będzie największa rabata w całym moim ogrodzie, na całej długości żywopłotu, z 30m tego będzie
....duża... na dużo kulek....
Czy będziemy czekać do wiosny??? Bo czy ja mam tyle cierpliwości???