Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

monteverde 21:18, 17 lis 2012

Konstancjo pozdrawiam weekendowo, zaglądam ale się nie wpisuję, bo u Ciebie słowo pisane, bardzo osobiste nie wypada mi się wtrącać bo nie jestem w temacie
Madzenka 22:50, 17 lis 2012

Perfekcyjna IZO podziwiam Cię za samozaparcie w robieniu na drutach. Szalik bym wydłubała ale przy swterze zastałaby mnie emerytura
Pokażesz nam efekt swojej pracy?
Mala_Mi 23:42, 17 lis 2012

No czapunia i sweterek.. dziergałam kiedyś.... ale wtedy nie było internetu i ogrodowiska ....
A ja mam nowe białe butki zimowe... tylko kurtki białej mi brakuje A już wiem jak wygląda szukanie kurtki w sklepach
Konstancja30 23:51, 17 lis 2012

hmmm ... biała kurtka była w Reserved ... miała brązowy miś na kołnierzu i brązowy pasek ...

no żeby Ania nie szukała i miała czas na ogród

a taka na narty ... ale cena fiu fiu

Mala_Mi 23:55, 17 lis 2012

Poszukaj białej z czarnym....... Nie musi być na narty, bo narciarską mam czarną z czerwonym
Konstancja30 23:56, 17 lis 2012

i nie marudź
Mala_Mi 00:37, 18 lis 2012

Ona jest kremowa.. marudzę Bratowa wpadła na genialny pomysł.. lepiej kupić biała czapkę i szalik.. taniej i prościej...
Konstancja30 01:14, 18 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Perfekcyjna IZO podziwiam Cię za samozaparcie w robieniu na drutach. Szalik bym wydłubała ale przy swterze zastałaby mnie emerytura
Pokażesz nam efekt swojej pracy?

Madżenka kusisz los z tą perfekcyjną oj kusisz ... ... mam taki sweterek który emerytury doczeka tylko o przodzie i tyle bo mi koncepcji na reglan rękaw brakło ... szalik to pikuś - trzeba tylko wzór wybrać tak aby po metrze nie przypominał wijącego węgorza ... no ale znój rękodzieła czy szalik czy insza inszość ten sam ... efekty pokażę jak skończę ... a mam rozgrzebane bo włóczki brakło ... w poniedziałek dokupię ... może czapusię jutro żeby nie było, że chowam ... sweterek to próba ognia ... pełna improwizacja wiec nie wiem czy powinnam bo to w końcu forum obligujące do piękna ...
Konstancja30 01:16, 18 lis 2012

monteverde napisał(a)
Konstancjo pozdrawiam weekendowo, zaglądam ale się nie wpisuję, bo u Ciebie słowo pisane, bardzo osobiste nie wypada mi się wtrącać bo nie jestem w temacie

Aniu nic osobistego w forumowych rozmowach nie ma ... forum to przeciwieństwo terenu prywatnego i jego urok polega na gromadnych konwersacjach ... zatem zapraszam do stołu ... pozdrawiam
Konstancja30 01:17, 18 lis 2012

irena_milek napisał(a)
jej!!! no to się działo!..a ja myślałam, że na drutach to juz dziś nikt nie robi, ale fajnie, że sa wyjątki...uwielbiałam robic na drutach i jednocześnie uczyć się!

moze jakieś foto z arcydzieł, twoje bez rękawów i czapeczka z warkoczami lub bez, ...i kurtka, jestem ogromnie ciekawa..lubie rękodzieło
czyli nie na stoku, ale jakby tak pomyślec, to prawie
pozdrawiam wieczornie u uciekam...eM woła...Żaba!!!

no fiesz jak nikt jak ja )))) ... foto będzie ... zrobię przy bukszpanie żeby mnie admin nie obanował ... buźka