Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 21:01, 18 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Cięgle myślę, że się przewracam jak patrzę na bramkę
Albo przekrzywiam głowę Prawa rabata przy bramce chyba powinna być większa aż do rogu tego przy domu, znaczy wykuszu, a nawet pod całym wykuszem, Zawijasek z bukszpanu.

Chodzę i myślę cały czas...... bardzo mi się podoba dołożenie tu rabaty..... i na nóżce mogłabym wstawić żółtego kurczaka... czyli miłorzęba Zawijasek bukszpanowy i..coś jeszcze....... dobry pomysł..
W setkach zdjęć, nie mam ani jednego tego kawałka, a to oznacza, że jest nieciekawe.... brzydkie.......
Przy okazji przenosin szklarni..udało się zlokalizować jedno....
Rabata minimum jak zaznaczono na czerwono....... chodnik i szklarnia zniknie stąd.. i będzie ładna część ogrodu....
Mala_Mi 21:02, 18 lis 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Tyle nowych i świetnych pomysłów!
Aniu, szybka jesteś, to się ze wszystkim jak nic uporasz!
A potem - spotkanko będzie? Już sie piszę

Pożyjemy zobaczymy Plany są.... chęci są..... ale zapamiętuję
Milka 21:07, 18 lis 2012

Aniu, znowu kolosalne zmiany, ale cos jest na rzeczy
Madzenka 21:17, 18 lis 2012

Ja juz i tak się w Twoich planowanych zmianach pogubiłam
aga_k 21:52, 18 lis 2012

asc napisał(a)

Cięgle myślę, że się przewracam jak patrzę na bramkę
Albo przekrzywiam głowę Prawa rabata przy bramce chyba powinna być większa aż do rogu tego przy domu, znaczy wykuszu, a nawet pod całym wykuszem, Zawijasek z bukszpanu.

Chodzę i myślę cały czas...... bardzo mi się podoba dołożenie tu rabaty..... i na nóżce mogłabym wstawić żółtego kurczaka... czyli miłorzęba Zawijasek bukszpanowy i..coś jeszcze....... dobry pomysł..
W setkach zdjęć, nie mam ani jednego tego kawałka, a to oznacza, że jest nieciekawe.... brzydkie.......
Przy okazji przenosin szklarni..udało się zlokalizować jedno....
Rabata minimum jak zaznaczono na czerwono....... chodnik i szklarnia zniknie stąd.. i będzie ładna część ogrodu....

Aniu, pomysł super, będzie na pewno korzystniej i z całą pewnością ta część ogrodu będzie atrakcyjniejsza
Bogdzia 22:13, 18 lis 2012

Byłam , pozdrówka.
Welka 22:43, 18 lis 2012

Witam!
Chodże i nadrabiam zaległości,a w co drugim ogrodzie zdanie o przemyśleniach przez zimę i zmianach na wiosnę - jednak dobrze, że zima jest, można spokojnie pogłówkować co i jak
Pozdrawiam
marzena 23:10, 18 lis 2012

Ania, ja pewnie już się 'nie połapię' w ilosci tych wszystkich zmian, ktore planujesz na wiosnę... ale chyba byś nie mogla bez nich i tego całego zamieszania z nowymi rabatami, przeprowadzkami roślin, szklarni funkcjonować ...?
EPODLAS 23:32, 18 lis 2012

Małgosiu, bardzo mi się podoba twoja pergola. Jest inna o wszystkich. A pomysły i plany trzeba mieć. Nawet jak nie wszystkie się zrealizuje, to coś jednak się zrobi. Ja swoje pomysły zaczęłam zapisywać, żeby mi nie uleciały z głowy.
Mala_Mi 07:49, 19 lis 2012

Marzenko i Bożenko...... bo jest typ ludzi który nie posiedzi na 4 literkach... ja ciągle coś planuję i jak pisze Bożena nie zawsze realizuję..... Mało tego jak już zaplanuję to w momencie realizacji zmieniam... na gorąco........
A teraz pchamy nowy tydzień do pijątku (określenie Jotki...zaczerpnęłam do ulubionych określeń)....