Dwa dni temu nie uwierzylabym ze dzis bede miala dosc deszczu.
U nas juz dzis spadlo 70 mm na metr u leje coraz bardziej.do tego doszedł wiatr.
Wglebnik po kostki w wodzie.oczywiscie to przy takich opadach nie dziwi.ale pewnie czeka nas wypompowywanie bo w sobote zaplanowane coroczne sasiedzkie ognisko i 20 gosci.
Fotek to ja sporo robię. O której rudbeki mówisz jednorocznej czy bylinie?Te jednoroczne lubią motyle a bylin nie lubią ale za to ładnie wyglądają i sie nie wykładaja jak jednoroczne. Takie jednoroczne to na Twoją łąkę dobre by były bo się same wysiewaja ale może jednak nie byłyby dobre bo kwitną w czasie gdy łąkę trzeba kosic. W kazdym razie to rosliny jak liliowce , kwitną i nic od człowieka nie wymagają.Kilka moich rudbekii
Witaj, w moich progach!!
Dziaka ma prawie 7 a.I za siatką ok 1,5 użytkujemy, ale to w większości drzewka owocowe, i warzywnik.
Tak hosty, liliowce, lilie i hortensje mam.I bardzo je lubie.Jeszcze clemki, jeżówki, róze itp
Liliowiec Purplelicious
Nie kuś z tym urlopem...zresztą kto wie, może przyjedziemy na rybkę w przyszłym tygodniu, to wtedy chętnie Cię odwiedzimy W każdym razie dziękuję za zaproszenie Mam rodzinę w Nowym Porcie
Lilie masz w normie, przecież młodziaki. Nie wyglądają wprawdzie na takie, które będą wielkie, ale się pozbierają i w przyszłym roku już będą większe