Ta trawa jest zimozielona, więc nic nie powinno się dziać. Bleebla na forum ją ma, ja mam w planie.
magicznie wyszło i nowy świerk tez sobie obejrzałam, masz chyba sporo miejsca, skoro giganty wciskasz
Bronię molinii, jest super!!!
Zgadzam się z tobą, molinie jest wybitnie wytrzymała na suszę, u mnie ma właśnie takie strasznie trudne warunki i radzi sobie świetnie, za to ja kocham a co czesz od tataraku, tu w donicy ładny
cudowne te słoneczka,ta "stulona"głowka obłednaspotkanie wypadło widzę wspaniale,super fotka z Waszymi głowkami pośród gałęzi wiązu
No i dobrze mi skrzeczało, bo już z góry napadało!Trochę może popadać, podlewanie zbyte! Dla wszystkich miłego dnia!
Uwielbiam tą pomarańczową żarówkę Fotka nie oddaje jej blasku
Od wczoraj wieczora pada deszcz. Ogród cudnie podlany Pogoda nie przeszkodziła mi w wybraniu się na zakupy jeżówkowe. Dokupiłam kilka sztuk jeżówek do nowego jeżówkowego buszu, który obecnie tworzę. Dokupiłam również białą lawendę, myślę, że takie połączenie będzie wyglądało całkiem nieźle
Kamila, ona jest taka dwukolorowa i bardziej różowa, cudna. Lubię te piżmowe; mam jeszcze Pastellę. Z lewej Pastella, z prawej Alden Biese