Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:11, 12 lis 2012

Do góry
Anitko, Nieszko, Malkul, Aga może załóżcie wątek Bożonardzoeniowe dekorowanie domu???
Anita do Almi wolę nie wchodzić bo nie zabudżetowalam w tym roku wymiany dekoracji a w almi mój oszczędny plan budżetowy byłby zagrożony

Nieszko uwielbiam kolory o ktorych piszesz. Tylko gdybym jeszcze tak choinkę ubrała to by się wtopiła w tło kuchni, kanap, krzeseł, komody.... Mam białe, srebrne i szklane ozdoby i musiałam dodać czerwieni... Ale kto wie może jednak jakaś drobna zmiana będzie. Muszę się wybrać do Almi a potem na giełdę.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:08, 12 lis 2012

Do góry
eee_taam napisał(a)
ja tam nie mam depresji .....

raczej te zdjęcia motywują

proponuje prowadzenie watku w wersji dla nie czytajacych:/ - co 10 stron jedna strona to zdjecia )

Takie podejście mi się podoba!!!
Nieszka nie stresujemy się, motywujemy się
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:07, 12 lis 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Oj Marzenko,ja o tym fotelu marzę od chwili gdy ujrzałam go w magazynie wnetrzarskim lata temu - cudo!!!
Tylko cena mogłaby być bez tej "4" na końcu...
Dobrze prawisz o kolorystyce w polskiej architekturze...aż mnie skręca czasami ....

Pozdrawiam

Lena oryginalny bubble chair kosztuje ponad 20 tys ! Ja bym sobie na biało elewacje pomalowala, tylko kiedy mi wyasfaltują drogę aby się tak pieruńsko nie kurzyło...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:05, 12 lis 2012

Do góry
Slawko napisał(a)
Sklep cudny... w całości odpowiada mojemu stylowi... a co do ciekawych architektonicznych perełek to zapraszam na te strony... wciągną na bank www.archdaily.com i www.bryla.gazetadom.pl Tylko prszę wpisać te adresy na nowo otwartej stronie (bo z ogrodowiska chyba nie da się wejść)

Po coś mi to zrobił???
Polecam zatem wrewanżu stronę mojej ulubionej gazety Hauser
http://www.schoener-wohnen.de/bauen/architekten-haeuser
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:57, 12 lis 2012

Do góry
Aga bergenie będę musowo sadzonkować! A bambusy będą pewnie szybciej rosnąć niż Vertigo czyli madżenkowy potwór
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:54, 12 lis 2012

Do góry
Aniu pisząc o griswoldach mamy na myśli taką iluminację z filmu z serii w o rodzinie Griswoldów w Krzywym zwierciadle
http://www.pixhost.org/show/1785/10728637_54401.jpg

Ale nie chcę nikogo rozczarować... Ja po prostu kupiłam tylko dwa komplety sopli/kurtyn na dom, bo stary komplet pójdzie na gabiony, lubię lampli ale griswoldowo u mnie nie będzie
Jak rzyjdą lampki i sprawdzę czy ok, to mogę sklep zalinkować bo mieli dobre ceny.
Sprawdzałam dzisiaj ponownie w casto 100 led sopli o dlugości 4,8 m kosztuje 98 zł a ja kupiłam za taką cenę 500 led na 15 m.........
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:46, 12 lis 2012

Do góry
Ojej duzo dzisiaj odwiedzających a ja siedzialam nad pracą i mailami do 22... Coraz więcej mam pracy i jakoś tego chyba nie ogarniam
Dziękuję za komplementy, aż się rumienieę. Jednakże milo jest czytać takie pochwaly, bo gdy budowaliśmy dom i wyposażaliśmy to wielu ludzi bliższych i dalszych, wprawdzie nie krytykowało, ale powiętpliwało, czy w takich wnętrzach można żyć. A ja się zakochalam w nowoczesnych domach, tony gazet głównie niemieckojęzycznych przejrzalam , bo tego typu domy to tam niemal już standard a elewacje drewniane łagodzą to rzekome zimno...
Ale marzę o nowym mniejszym domu, już o tym pisalam , na działce lepiej położonej. A dlaczego kolejny dom, bo trzeci buduje się dla siebie Dlatego gdy chwialicie nasz dom i ogród nie tylko sprawiacie mi przyjemność ale utwierdzacie w przekonaniu, że warto łamać schematy i wprowadzać indywidualność. Chociaż wolałabym na wzór innych krajów aby panował u nas większy ład architektonicznyc np. W kwestii kolorystyki elewacji czy dachówek

Nie wiem czy mogę zalinkować sklep w którym kupowalam fotele, lamy, kupiłabym jeszcze setki innych rzeczy ale kasy niet Jeśli nie mogę adminku usuń przy okazji przesyłam link do mojego marzenia do grodu zimowego!
http://www.customform.pl/Sklep/fotele/Fotel-inspir--Bubble-Chair-113,2,0,92,1983.htm
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:33, 12 lis 2012

Do góry
Madżenka, no bambi w donicach pięknie wyglądają!!!
Donice kupiłaś białe, czy je przemalowałas?(bo coś mi tak dzwoni, i nie wiem, czy w tym kościele)

Ogród zimowy zaparł mi dech w piersiach (ta barcelona i ten kominek)! A z bambusami w donicach - wygląda jeszcze piękniej.

Twój ogród uwielbiam, to wiadomo!
Ładnie przebarwia Ci się bergenia (moja jakaś stara odmiana jest, i wcale sie nie przebarwia). Jaką masz odmianę, wiesz może?

Buziam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:33, 12 lis 2012

Do góry
Wszystkim odwiedzającym życzę pięknego i słonecznego dnia!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:33, 12 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)
A ja mam 5 stron, co oznacza 50 postów..... poczytam jutro.... muszę jeszcze małe co niec ona jutro zrobić... bym nie byłą trup.. aj, i tak jutro trup....... nie mam tego co obiecałam... a obiecuję, bo tylko tego chcą słuchać a nie realiów ..... wiec sorki..... bambusiątka w donicach boskie... u mnie wiatr tez wszystko wywróci... ale o tym już pisałam u siebie... niedobitki przesadzam w pastykowe donice. przynajmniej serce nie boli jak kolejna szlag trafia... Dziś u nas wieje .....

Aniu odeśpij, odpracuj i wracaj do nas. Buziam i tuliskam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:32, 12 lis 2012

Do góry
Ginger fiu fiu jak pięknie gwiżdżesz , tzn coraz piękniej
Pszczelarnia 06:30, 12 lis 2012

Do góry
A to malutkie okienko to z jakiego pomieszczenia?
Pozdrawiam serdecznie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 06:26, 12 lis 2012

Do góry
Sama radość Miłego dnia życzę
Moje Takie Tam w Ogródku 23:46, 11 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

A ja byłam w wątku o zwierzakach Ty to masz jak Irenka.. trzech budyrysów
I mówię zawsze, że nie ma głupich psów tylko są głupi właściciele.. ale jak Małgosia (kaisog)... nie weszłabym na posesje bez Twego towarzystwa

Aniu, one co najwyżej zalizałyby ją, bardzo kochają ludzi czasem aż do przesady, czasem wydaje im się ze są malutki i ładują się na kolana, mają też wady nie lubią innych psów ale cóż wszystkiego mieć nie można

Aniu, podpisuje się pod tym co mówi Aga obiema rękoma , a nawet i ręcami

A gdzie ten wątek?

Madżenka tutaj : https://www.ogrodowisko.pl/watek/281-cztery-lapki-nasze-zwierzeta-domowe? ciekawe czy uda mi się wkleić linka hmmmm. Udało się !!!!!!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:40, 11 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Bambi w donicach i ogród zimowy fiu fiu ....cudne

Ginger jak pięknie gwiżdżesz

Madżenka , pokazuj dalej takie wewnętrzne fotki to nawet nauczę się gwizdać nie tylko tak na ekranie komputera
Moje Takie Tam w Ogródku 23:14, 11 lis 2012

Do góry
Ginger napisał(a)

A ja byłam w wątku o zwierzakach Ty to masz jak Irenka.. trzech budyrysów
I mówię zawsze, że nie ma głupich psów tylko są głupi właściciele.. ale jak Małgosia (kaisog)... nie weszłabym na posesje bez Twego towarzystwa

Aniu, one co najwyżej zalizałyby ją, bardzo kochają ludzi czasem aż do przesady, czasem wydaje im się ze są malutki i ładują się na kolana, mają też wady nie lubią innych psów ale cóż wszystkiego mieć nie można

Aniu, podpisuje się pod tym co mówi Aga obiema rękoma , a nawet i ręcami

A gdzie ten wątek?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:08, 11 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
traweczka

Śliczna!!! Jaka to traweczka??
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:07, 11 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
już ja go zmotywuje nawet mam pomysła...

To nie wchodźmy w szczegóły bo może być niecenzuralnie. Dobrze, że po 22 już jest
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 23:05, 11 lis 2012

Do góry
Anito. Cudowna jest ziemia Tarnogórska, pieknie sfotografowana a widać, że Ty w tych sprzyjających okolicznościach przyrody jesteś szczęśliwa
Rododendronowy ogród II. 22:36, 11 lis 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Pozdrowienia niedzielne zostawiam i muszę się pochwalić, że karmnik zawieszony. Sikorki, wróble, kosy oszalały i uwijają się jak w ukropie. Szkoda, że fotek nie mogę zrobić, ale sprzęt słabo zbliża i zdjęcia marne, więc pozostanę przy Twoich

Zrób chociaż zdjecie samego karmnika a może już zrobiłas?- idę zobaczyc.

Bożenko Ty jesteś mistrzynią focenia ptaków. Nie wiem jak to robisz, że je tak świetnie uchwycisz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies