Wieloszka
08:59, 12 lis 2012
Ależ się u Ciebie dzieje!!! Akcja z bambusami sprawna i szybka - też się zastanawiałam, jak w godzinę daliście im radę?! Faktycznie w tych donicach prezentują się bosko, tylko za rok chyba zaś będziesz musiała je przesadzać - do większych donic
. Ogród zimowy widziałam na własne oczy, więc już się nie będę rozpływać w zachwytach, bo moje rozpłynięte szczątki od czerwca tam gdzieś pewnie leżą 
Pomysł na sadzonkowanie bergenii baaaaardzo mi się podoba, zwłaszcza, że moje rosną już.... u Ciebie
Tak się tylko przypominam, że mam obiecane na wiosnę
.
Koniecznie musisz wrzucić fotki Twoich świątecznych wnętrz - bardzo jestem ciekawa wszystkiego czerwonego, z krasnalami siedzącymi na komodzie włącznie
No i fotki iluminacji zewnętrznych także! A pochwalisz się jakie światełka kupiłaś na alle? Myślę nad zmianą dekoracji świątecznych u siebie (tych wewnętrznych) ale czerwień u mnie nie ten teges... Może coś podpowiesz? Już chyba zacznę robić listę tematów na niedzielę 
Buziam i życzę miłego tygodnia!

Pomysł na sadzonkowanie bergenii baaaaardzo mi się podoba, zwłaszcza, że moje rosną już.... u Ciebie

Koniecznie musisz wrzucić fotki Twoich świątecznych wnętrz - bardzo jestem ciekawa wszystkiego czerwonego, z krasnalami siedzącymi na komodzie włącznie

Buziam i życzę miłego tygodnia!