nie mogę sie napatrzeć na te zdjecia. Kalina ma takie piękne kwiaty ?????? Przez chwilę myślałam, że trafiłam na jakiś twoj wątek z ubiegłego roku A graby !!!!!!!!!!!!!!!! cudne!!!!!!!!!!!!!!
Nie udało mi się dziś dotrzeć pod iglicę a szkoda - za dużo obowiazków w domu
Agnieszko, dziękuję za kwiatucha kaliny, zdradzisz jak się zowie?
Moja kalina Burkwooda już zakończyła kwitnienie.
Też myślę nad nową rabatą chciałabym ją już ale będę musiała poczekać do jesieni. Będę podglądać Twoje poczynania.
Reniu a jak ta kalina pachnie!Zapach niesamowity
A co do altany to kupiłam jak radziłaś J.P.II ale jak zaczełam go sadzić to okazało się że w tym miejscu pod warstwą ziemi jest beton i została tam tylko róża bez towarzystwa.
A tą kalinę polecam
Pozdrawiam serdecznie
To faktycznie szkolisz te koty bo z nimi nie jest łatwo , nie lubią słuchac. Dzieki za dobre słowo o moim ogrodzie.Buziaki dla Ciebie , pozdrowienia dla Mamy i M.
Ależ niezapominajki to piękne kwiaty ty je jakoś opanowujesz? Tzn. sama siejesz czy przenosisz te co się same wysiały czy jak? Że one tak posłusznie we wstędze rosną. A ta moja kalina byle jak. Traci dolne liście - żółkną i opadają, ale nie odpuszczam. Tylko na domiar złego coś je zjada- liście mają ogromne wżery Osłabioną przenosinami roślinę łatwo atakować Głupie robale
ale bym schrupała ta rzodkieweczkę dużo dobrego masz w ogrodzie a koralowej nie żałuj bo nie pachnie jak właśnie ta angielska też ja mam ale w większym cieniu i jeszcze nie kwitnie, pozdrówka
Dopiero teraz zauważyłem u Ciebie te spadki Ale to idealne rozwiązanie, bo niskie rośliny dzięki temu są wyeksponowane Kalina wygląda pięknie - o wiele lepiej wygląda w formie drzewa niż wiekiego krzewu