Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Konstancja30 19:32, 17 maj 2015

niedziela na nadrobienie O ... Anek 200 stron nadrobić ! ... zaanektowałaś to niedzielne popołudnie ... ogród dojrzewa i udowadnia, ze piękne może być jeszcze piękniejsze ... jak zawsze wyczytałam wiele uśmiechu ... irytancji... wciąż się uczę ...

mały Muminek rozbraja i powoduje totalne rozmazanie ...
określenia Kazka (rodki i dendrony to ostatnie) ... pozdrawiam ...

i całuję Małą Mi ... Anek dziękuję, że ta Aleja wciąż Konstancji ...
Mala_Mi 19:34, 17 maj 2015

Gardenarium napisał(a)
No właśnie, dobrze że nie czytam

Pokazuj i nie czytaj.. niech zawistnych szlag trafi

Przecież jak tyle zawiści się pojawia i ktoś zadaje sobie trud by to skomentować.. to znaczy, że jest krok do jakiego zawału czy innej choroby cywilizacji

A my grzebiąc w ogródeczkach mamy w nosie to wszytko.. bo zmieniamy świat wokół siebie i cieszymy się, że inni też zmieniają.. i jest coraz ładniej..

Na przedogródek kupiłam kulę cisowa i trawki nowe PRAIRIE FAIRE.. bo po zimie są brzydkie i część wypadła.. jeszcze nie posadziłam, ale już mam

Mala_Mi 19:35, 17 maj 2015

Madzenka napisał(a)
Aleja ice dance bedzie piekna!

Już podzielona i rośnie.. mam nadzieję.. że tu nie uschnie..

Mariusz 19:36, 17 maj 2015

Piękne azalie, kalina wyjątkowa, Cascade? Może już pisałaś, ale nie mam czasu teraz wracać wstecz, stąd znak zapytana. A opinie olej, to zwyczajna zawiść, świństwo. Lotosy przywiozę Ci końcem maja, w któryś z pracujących dni, mogę też zabrać len od Marka, a może jednak będziesz prędzej w Przemyślu. Zostawiam pozdrówka.
Mala_Mi 19:38, 17 maj 2015

Iggia napisał(a)
A ja mam fragment tego potfforka
Aniu dziękuję bardzo za dzisiaj Obiecuję, że przyjadę na tą kawę której nie miałam czasu dzisiaj wypić

Trzymam za słowo

I rodonków i dendronków czas nastał... jupi jupi jupi ja.. ciutkę zabiedzone, ale kwitną i kolejny rok żyją
Eskimo przesadzany już 3 raz.. znów wybaczył mi to okrucieństwo. Jest śliczny

Mala_Mi 19:45, 17 maj 2015

Mariusz napisał(a)
Piękne azalie, kalina wyjątkowa, Cascade? Może już pisałaś, ale nie mam czasu teraz wracać wstecz, stąd znak zapytana. A opinie olej, to zwyczajna zawiść, świństwo. Lotosy przywiozę Ci końcem maja, w któryś z pracujących dni, mogę też zabrać len od Marka, a może jednak będziesz prędzej w Przemyślu. Zostawiam pozdrówka.

Do końca czerwca (przynajmniej) muszę na kartce zapisać jak się nazywam bo obawiam się że zapomnę Z miłą chęcią skorzystam z Twojej pomocy... i nawet nie odmówię.

Wpisy są pod ogrodem Danusi, pod odcinkami Maja w Ogrodzie... na szczęście do mnie aż takich ataków nie było.. ale chociaż nie dotyczą mnie to bolą. Bo często ataki są nieuzasadnione niczym.. tylko zwykłą ludzką złośliwością i zawiścią. Brakiem szacunku do drugiego człowieka.. To boli.. bo takich mamy ludzi w koło nas..

Kalina to chyba Lanarth. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że to ona.. a miała być Watanabe.. nie żałuję, bo kwitnie raz, ale zjawiskowo.

Piwonie Twoje już mają lekko otwarte pąki.. wszystkie 3 będą miały kwiaty.. to wczorajsze foto

A to dzisiejsze.. jak nie cyknać fotki codziennie???

Kondzio 19:46, 17 maj 2015

Aniu ja dawno przestałem myślec co o mnie piszą czy ogrod im sie podoba bo juz by mnie dawno nie było Ale juz bez marudzenia cieszmy sie tym co mamy i róbmy wszystko tylko dla siebie zeby nam żyło sie lepiej ja wlasnie wruciłem z ogrodu i padam na pysk hi hi hi hi
ZbigniewG 19:47, 17 maj 2015

Mala_Mi napisał(a)
..Zbyszek miałam ochotę też to napisać, tylko nie w formie cytowanej piosenki.. ale zamknęłam gębę....

Ania dokładnie tak jak napisałaś (w całym poście), dlatego mimo że odwiedzam innych bardo mało piszę -no chyba że zobaczę iglaka z dwoma przewodnikami

właśnie szukam kolejnej kaliny jak nie znajdę Cascade to będzie ta wyżej z fotki ale coś znajdę bo niedługo znowu kierunek Tatry a po drodze tyle szkółek
popcorn 19:47, 17 maj 2015

Ta kalina jest obłędna! ID przy brzozach JUŻ wygląda super! pozdrawiam, Aniu!
Mala_Mi 19:48, 17 maj 2015

Konstancja30 napisał(a)
niedziela na nadrobienie O ... Anek 200 stron nadrobić ! ... zaanektowałaś to niedzielne popołudnie ... ogród dojrzewa i udowadnia, ze piękne może być jeszcze piękniejsze ... jak zawsze wyczytałam wiele uśmiechu ... irytancji... wciąż się uczę ...

mały Muminek rozbraja i powoduje totalne rozmazanie ...
określenia Kazka (rodki i dendrony to ostatnie) ... pozdrawiam ...

i całuję Małą Mi ... Anek dziękuję, że ta Aleja wciąż Konstancji ...

Ooo zguba jest... nagana. Dobrze, że Adamo czasami na FB widzę to wiem, że żyjecie..

Specjalnie dla Ciebie.. wczorajsze.. lepsze focie są jak latał pod spryskiwaczem nawadniania.. ale był golaś.. nie pokażę publicznie Latem nawadnianie będzie chyba chodzić cały czas... i to będzie ZABAWA!!!!! Że w moich czasach takich cudeniek nie było