Tak, donice są do góry nogami. A raczej zdjęcie. To po 1.
A po 2. to mój M też kiedyś trafił 5 i to nawet dwie ...
Po 3 ja nic nie trafiłam bo nie gram...
a po 4 donice fajne...może se kupie ?? Tylko biale czy szare? oto jest pytanie...
Jak robi ipadem zdjęcia to mi je przekręca bo nie zwracam uwagi, którą stoną aparatu....
Ja mam takie wyłącznie białe donice w różnych rozmiarach.
Irenko ... Ewuś ... nie no nie zniknę ... niniejszym donoszę z pokorą, że obrastam w tłuszczyk lubieżnie a bez ogrodowiska już nie widzę przyszłości ... właśnie dlatego, że tu tyle marzeń ... tyle energii włożonej w ziemię ... nie wiem jak matka ziemia to robi, że ta energia endorfinami się w nas wciska i potem jest już tylko cudniej
i przyznać siem ..., która mi tu wrocławianka te kumulację lotto sprzątneła ???
Jeszcze tym razem nie mój M
Chociaż gdyby sprzątnął te miliona i mi by powiedzial "mi to lotto" i pojechał w siną dal, to lepiej że ktoś inny zgarnął Chyba muszę dać szansę losowi i zacząć grać bo marzyć już marzę
Kochana spokojnie , ona jest przewidziana do środka na spocznik na schody a na święta planuję zrobic w niej jakąś ciekawy ala stroik , coś specjalnego, tylko pomysłu mi jeszcze brakuje.
Apropo donicy mąż mówi żeby zeszlifować papierem ściernym na mokro a potem pryśnie pistoletem lakierem samochodowym.
Nie oszlifujesz równo ja bym prysnęła lakierem na ceramikę ale lakierem nie malowałam...
Te farby to właśnie min lakiery samochodowe w sprayu
No to co z tymi nartami, bo ja serio wpisałam mężowi urlop na feriie kiedy co i gdzie mam się zgłosić?
Abiko na poważnie
Mamy już propozycje noclegów. Dzisiaj lub jutro podamy namiary. Po naradzie z Pszczółką i Finką wyślemy harmonogram spotkania
Wstępnie ustalmy czy lrzyjazd jest w piątek wieczorem aby swobodnie bez tłoku poszusować na nartach i nocujemy w sobotę wyjeżdżamy w niedzielę, cyz przyjazd w sobotę??
Ja głosuję za dłuższym pobytem czyli od piątku po południu/wieczorem
pamiętajmy że to zima i dojazd nie trwa 5 min... Więc warto rzyjechać wieczorem , wyspać się i wpełni sił od soboty rano ogordowiskować się. Kto ma ochotę może oczywiście w nocy imprezować
Odnośnie doniczek dzisiaj przyjechaly kopie elho do wsadzenia bambusów. Wykopię 3 szt i wylądują w donicach w ogrodzie zimowym na antresoli...
Są wielkie 58 cm, na zdjęciu nie widać. Kupione na allegro za 58 zł. Trochę się różnią od elho ale na elho w takim rozmiarze mnie nie stać.....
Czy zdjęcia znów do góry nogami??
Marzenka dobrze że wpadłam bo wyczytałam że będzie kiermaszowy szaber donicowy !!. Oczywiście się zapisuję, ma się rozumieć, nie ma to tamto.
Ale też chciałam dopytać bo pisałaś , że każdą donic z tworzywa można łatwo przemalować farbą w sprayu dostępną w każdym markecie. A ja ostatnio kupiłam w OBI po przecenie sfatygowaną donicę CERAMICZNĄ i musze ja przemalować (foto wstawiłam dziś w moim wątku) i zastanawiam się czym, jak i co.
Widzialm donicę. Ceramicznej jeszcze nie malowałm.... Kup farbę w spray w markecie, od razu ze dwie butelki i z duźej odległości pryskaj. Najważniejsze aby była odpowiednia odległość, bo wtedy się dobrze rozpyla i nie robią zacieki. I koniecznie wstrząsać często!!!
Agato - brzozy sadzone mialy ok 1,5-1,7 m... Malutkie i wątłe były ubiegłej wiosny
Magda70 - praca u podstaw nad Mami niezbędna i tak Ci potem powie, że to przecież jego pomyśł był Mój M teź nie trafił 6 -tkę, chociąz 5 już kiedyś mial i kilka czwórek
Irenko - kurcze 6 padła na Psim Polu na Poleskiej!!!! Dwie ulice dalej M wysyłał Już jest blisko nas marzę dalej, marzę dalej
kasiu - miłego ze wzajemnością
Ulla - szukaj cieprliwie na allegro, aktulanie jestem przy 20 stronie ze 111 ....
karolina - wiosną będę brzozy obejmować
Evchen - drzewa też można wykopać, a domu nie obrócisz