O mój się martwiłam trochę, takie szare plamki złapał, pryskałam przeciw grzybowi, bez rezultatu...Teraz już mu listki opadają. Zbieram je dokładnie, powrotu choróbska w przyszłym roku się boję.
Niestety ten klon potrafi złapać mączniaka na koniec sezonu.... liście ma tak gęste, że powietrze w nim nie "chodzi"...... chociaż ptaki go uwielbiają... i ruch robią jak w centrum miasta... Dlatego powinien rosnąć w przewiewnym miejscu.... a nie np. w szplerze z tuj.... to też powód , że koło niego nic nie posadzę co zatrzyma ruch powietrza..
Wierni kibice szklarnia..... i moich pomysłów.. przymiarka do zmiany miejsca będzie.... muszę uporządkować przestrzeń....... a teraz po kawusi.... czas do pracy... witaj dniu.......
Mira....... możesz wszystko przegapić.. ale takie wypasione projekty??? Od samej Danusi......... czego innego bym nie szukała u siebie na wątku, ale projekty odszukałam ..patrz jakie hiciory ogrodowiskowe mam do wyboru..... aż głowa boli który wybrać... https://www.ogrodowisko.pl/watek/2438-ogrodnik-mimo-woli-cd?page=90