Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Milka 07:59, 07 lis 2012

Marzenko, masz te 50 milionów, wierzę, ze tak i zacznie się szaleństwo!
pogoda okropna, a ja chciałam cos w ogrodzie zrobić; werandom kibicuję, lepiej faktycznie 10 razy pomyśleć, niż potem rozwalac i na nowo tworzyć
Magda70 08:18, 07 lis 2012

Jestem w pracy...niestety. A to oznacza, ze to nie mój mąż trafił 6-tkę . Buuuuu
KasiaWB 10:14, 07 lis 2012

Marzenko, miłego dnia
Urszulla 10:48, 07 lis 2012

Poczytałam o donicach..... okazje zawsze cieszą. Ja myślę o hurtowym zakupie donic, taniej oczywiście. Temat na zimowe poszukiwania. Bo latem kupuje się rośliny.
popcorn 10:52, 07 lis 2012

Ale fajne te brzozy, Marzenko!
Evchen 11:51, 07 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

przed czym tu się bronić ... też mam fobię, że każdy rodzaj zabudowy choćby szkieletowej zabierze mi cenne światło ... u mnie wręcz do leczenia ... ale roletka problem rozwiązuje ... a jednak w słoneczne dni z dziurą ozonową jakby taka pergolka to oczywista ... konieczność

W trakcie budowy domu nauczyłam się, że każdy element należy 15 razy przemyśleć.. Bo jak już się zabetonuje to koniec.... Dlatego projekt domu powstawał dwa razy....

u mnie z przemyśliwaniem x 2.. bo beton trudno usunąć.... dobrze, że kfiatki łatwiej przekopać.. gorzej z większymi drzewami
Milka 11:53, 07 lis 2012

w kolejce nie stałam, puszczając lotto i pewnie dlatego nici z wygranej, 2 liczby trafione...a tak ładnie się zaczęło
malkul 18:42, 07 lis 2012

Marzenka dobrze że wpadłam bo wyczytałam że będzie kiermaszowy szaber donicowy !!. Oczywiście się zapisuję, ma się rozumieć, nie ma to tamto.

Ale też chciałam dopytać bo pisałaś , że każdą donic z tworzywa można łatwo przemalować farbą w sprayu dostępną w każdym markecie. A ja ostatnio kupiłam w OBI po przecenie sfatygowaną donicę CERAMICZNĄ i musze ja przemalować (foto wstawiłam dziś w moim wątku) i zastanawiam się czym, jak i co.
Madzenka 18:58, 07 lis 2012

Agato - brzozy sadzone mialy ok 1,5-1,7 m... Malutkie i wątłe były ubiegłej wiosny
Magda70 - praca u podstaw nad Mami niezbędna i tak Ci potem powie, że to przecież jego pomyśł był Mój M teź nie trafił 6 -tkę, chociąz 5 już kiedyś mial i kilka czwórek

Irenko - kurcze 6 padła na Psim Polu na Poleskiej!!!! Dwie ulice dalej M wysyłał Już jest blisko nas marzę dalej, marzę dalej

kasiu - miłego ze wzajemnością

Ulla - szukaj cieprliwie na allegro, aktulanie jestem przy 20 stronie ze 111 ....

karolina - wiosną będę brzozy obejmować

Evchen - drzewa też można wykopać, a domu nie obrócisz
Madzenka 19:04, 07 lis 2012

malkul napisał(a)
Marzenka dobrze że wpadłam bo wyczytałam że będzie kiermaszowy szaber donicowy !!. Oczywiście się zapisuję, ma się rozumieć, nie ma to tamto.

Ale też chciałam dopytać bo pisałaś , że każdą donic z tworzywa można łatwo przemalować farbą w sprayu dostępną w każdym markecie. A ja ostatnio kupiłam w OBI po przecenie sfatygowaną donicę CERAMICZNĄ i musze ja przemalować (foto wstawiłam dziś w moim wątku) i zastanawiam się czym, jak i co.

Widzialm donicę. Ceramicznej jeszcze nie malowałm.... Kup farbę w spray w markecie, od razu ze dwie butelki i z duźej odległości pryskaj. Najważniejsze aby była odpowiednia odległość, bo wtedy się dobrze rozpyla i nie robią zacieki. I koniecznie wstrząsać często!!!

A dlaczego nie przemalujesz na biało???