Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 14:18, 07 lis 2012

Irenko ... Ewuś ... nie no nie zniknę ... niniejszym donoszę z pokorą, że obrastam w tłuszczyk lubieżnie a bez ogrodowiska już nie widzę przyszłości ... właśnie dlatego, że tu tyle marzeń ... tyle energii włożonej w ziemię ... nie wiem jak matka ziemia to robi, że ta energia endorfinami się w nas wciska i potem jest już tylko cudniej

i przyznać siem ..., która mi tu wrocławianka te kumulację lotto sprzątneła ???
Evchen 14:20, 07 lis 2012

Konstancja30 napisał(a)

Anula pod tujkami od strony Danusi ... a jak wyciepacie mur i tujki to zrobicie "pogranicze warzywne w tri color" jakiego świat nie widział ...

inspiracje cudne ... ... zamierzam siem na mały botaniczny eksperyment ... mianowicie w przyszłym roku sadząc sałaty (jeszcze nie wiem gdzie istnieje domniemanie, że w skrzynkach )) ) zamierzam powtykać cebule tulipanów ... ... zakochałam się w tym widoku ... zamiar zapisałam w kalendarzu przyszłorocznym (ja muszę ja mam kilka zamiarów tygodniowo ... potem po filtracji i leniu zostaje coś a gdybym nie zapisała pamięć ma zawodna przepuściłaby wsio ) ... w każdym razie zamiar zapisałam ... dopiełam foto wydruk inspiracji i bendzie ci on u mnie ... a co ...

a fiesz, ze to dobry pomysł z tym zapisywaniem...?.. no pewnie, że fiesz, skoro zapisujesz.. bo u mnie podobnie.. inspiracji kilka .. dziennie... w tygodniowym rozrachunku kilkanaście.. miesięcznym.. lepiej nie pytać.. i płonę tym razem ja.. jak światło w ład-nej podłodze Madżenko....

najlepsze jest jak przegladam zapiski ... i czasami sama nie mogę uwierzyć, że to ja ... ja coś takiego wymysliłam ))) ...

No nie?.... pamiętam, jak kiedyś przez przypadek wpadły mi w ręce zapiski z płytkami łazienkowymi z cyklu "TeSomŁadne"... ja też nie mogłam uwierzyć... zwaliłam wszystko na postępującą kurzą ślepotę.. albo akt desperacji

I że się do Pszczółki odniosę, która tak pięknie nawiązała do otwartych umysłów zawartych w tytułach... czy "galimatias" oznacza, że "kiedyś będzie pięknie mimo woli i mili do tego co mam w głowie.."?
Evchen 14:21, 07 lis 2012

żadna się nie przyzna.. będziem dochodzić po ilości nowowsadzonych cebulek i drzewek..
Konstancja30 14:25, 07 lis 2012

Evchen napisał(a)

I że się do Pszczółki odniosę, która tak pięknie nawiązała do otwartych umysłów zawartych w tytułach... czy "galimatias" oznacza, że "kiedyś będzie pięknie mimo woli i mili do tego co mam w głowie.."?

dokładnie ...
Milka 15:21, 07 lis 2012

ja nie...ale jest nadzieja, dwie liczby eMa sie wstrzeliły
ale i tak juz plan zrobiłam, w wyobraźni prezenty kupiłam, teraz tylko sie niech dokona, jak..nie moja w tym głowa
szukamy innej Wrocławianki
Mala_Mi 15:42, 07 lis 2012

Jak to Pszczółka pięknie napisała..... I nadzieja, że i galimatias się uporządkuje.... a w głowie będzie mniej niż mila do marzeń....... No ale Izuś..to tego Lotto we Wrocławiu to trochę my mamy daleko....
Więc marzymy...... dalej.. mimo woli..... bo kiedyś się spełni.....
Madzenka 20:07, 07 lis 2012

Konstancja30 napisał(a)
Irenko ... Ewuś ... nie no nie zniknę ... niniejszym donoszę z pokorą, że obrastam w tłuszczyk lubieżnie a bez ogrodowiska już nie widzę przyszłości ... właśnie dlatego, że tu tyle marzeń ... tyle energii włożonej w ziemię ... nie wiem jak matka ziemia to robi, że ta energia endorfinami się w nas wciska i potem jest już tylko cudniej

i przyznać siem ..., która mi tu wrocławianka te kumulację lotto sprzątneła ???

Jeszcze tym razem nie mój M
Chociaż gdyby sprzątnął te miliona i mi by powiedzial "mi to lotto" i pojechał w siną dal, to lepiej że ktoś inny zgarnął Chyba muszę dać szansę losowi i zacząć grać bo marzyć już marzę
Milka 20:10, 07 lis 2012

a...tam..nie marzę..kcem!
Mala_Mi 23:17, 08 lis 2012

Ja też kcem.. tylko troszkę z tego milona co by na prostą wskoczyć...
Mala_Mi 19:39, 09 lis 2012

Dla ciebie .. wiesz za co....
Ach.. mam zamrożoną jakąś padline jeszcze po spotkaniu.... damy radę... i mam jeszcze 2 szampany.. też po spotkaniu i kilka win... spoko A u Macka na stoczku po znajomości dadzą nam poszaleć