Nadrobiłam trochę zaległości i... bożesz ty mój!!! Jak ja bym chciała mieć takie Ice Dancy!!! Moje chyba ukatrupiłam - albo brakiem podlewania (a pod brzozami sucho i słonecznie) albo zbyt niskim przycięciem wiosną. Inspirację wojsławicką widziałam na własne oczy - idealna, skoro takie potffory hodujesz
Kwitnąca kalina i rododendrony - zachwycające! W ogóle mnóstwo wszystkiego kwitnie u Ciebie - nieprzerwanie, i TO jest najbardziej zachwycające!
Lecę dalej podziwiać i oglądać
P.S. Kamasje kwitną - dzięki Tobie! Na dodatek z czosnkami Dzięki za wszystkie jesienne porady!
Popatrz jeszcze w sprawy techniczne w zagnieżdżone cytaty albo kliknij w ronin na pocztę pryw. i poproś o pomoc. Każdy się z tym gimnastykował.
Masz podpis tylko nie zzieleniał, może nie zlikwidowałaś spacji...Pozdrawiam Magdo.
Zawilce ogrodowe, obok zakwitną białe zawciągi.
Różowe zawciągi kwitną.
Witajcie dziewczynki kalina dziękuje za pochwały fajnie że jesteście ja mam ostatnio mało czasu ale staram się hi hi
Borzenko Ewcia Kasiu Jolu Aniu siedzę pod kaliną jak mówi Kasia i łapię robale zaraz je wstawię na szczęście narazie je zwalczyłam opryskiem na kwieciaka mszycę i gąsienice ślimory mi białe bratki zjadły i tez dostały granulkami pierwszy raz widziałam jak sie po tym ślimaczą ble
Piekne tulipany , kalina tez cudowna nie mam jeszcze w ogrodzie ale planuje zakup ,staram sie z ta wizytowka ,wpisalam w podpis na Swoim profilu ale nie idzie bede jeszcze probowac, tez nie jestem przekonana do tych koszyczkow,w przyszlym roku musze wykopac tulipany. Pozdrawiam!
Basiu, jakie to miłe. A wędrować w takim towarzystwie, sama przyjemność. Jak zwiedzam to też myślę o Was, i chociaż tak chcę pokazać ciekawe miejsca. Mój M już nie może wysiedzieć w domu i chce mnie gdzieś zaciągnąć, a ja stawiam opór bo zwiedzanie fajne ale siły muszę zregenerować.
Gdy czytam książkę lub oglądam film z miejscami, gdzie byłam, odżywają wspomnienia, i to bardzo miłe uczucie.
Dąbrówkę ciemną dostałam od Ciebie, i dobrze się sprawuje. Przymiotno może się znajdzie bo szkoda by było, ale jakby zrobiło mi psikusa, to się do Ciebie uśmiechnę. Skalnica od Ciebie zaczyna kwitnąć, pokażę. Zaproszenie aktualne.
Bieli się KALINA, choć wolałabym te kule większe, jak ma Mala Mi.