No, różnicę widać gołym okiem Cieszę się!
Moje donice na gracki też nie mają otworów i mimo tego cały czas wydaje mi się, że mają sucho.
Będziesz zimował je na balkonie?
Wiesz, że u Lukiego ML przezimował w nieocieplanej donicy? A mrozy to mieli niezłe w tym roku
Akurat ten cis ma bardzo ciemną zieleń. Jest nawet ciemniejszy od Robusty. Mieszanka do cisów to można powiedzieć standardowa mieszanka jaką daję pod wszystkie rośliny-ziemia rodzima, dobra ziemia z worka, drobna kora, obornik, kompost. Jak dobrze pamiętam to pod cisy Toszka poleciła dać jeszcze dolomit.
Toszka pisz jak coś pomyliłam
Little Honey tylko tak wyszedł dziwnie na drugim zdjęciu. Pierwsze zdjęcie gdzie są trzy w donicy najbardziej jest obiektywne
Ewa, to są karłowe rozplenice i u mnie w drugim roku Little Bunny ma 40 cm wys.Toszka mówiła, że u niej 4 letnia Little Boy ma 50 cm wys. i myślę, że za bardzo więcej nie urośnie.
Poli dokładnie to interesują mnie "wtyczki". Gdzie one są umiejscowione? Przedłużaliście kabelek od reflektorów i wtyczka jest dopiero np w garażu, czy wtyczka od reflektorka jest jakoś "zabezpieczona" w gruncie przed deszczem i wilgocią (ogólnie przed zwarciem)?
Polinko ja na szczęście też już mam ogrodzone. I choć w dużej części tylko siatką leśną to spełnia swoje zadanie. Teraz- za płotem- widok sarenek sprawia radość z obcowania z przyrodą...
Trochę mi głupio, bo ostatnio nawet trawy nie nadążam kosić. Dopiero co ogarnęłam się z chwastami pod wiśniami.
W dodatku we wtorek lub środę muszę przesadzić dwie tuje na pniu i nie mam pojęcia gdzie... No nie mam! Nie mam chyba dla nich miejsca, ale sumienie mi nie pozwala ich wywalić/sprzedać/oddać, bo to prezent od eMa sprzed paru lat... Ich korony mają już ok 70cm średnicy...Co ja biedna mam począć? Help!