Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia
16:10, 29 wrz 2020
Nie da się śledzić każdego bo O się mocno rozbudowało. To, że się nie odzywamy to nie znaczy, że nie zaglądamy. Zobacz na licznik odwiedzin na wątku
Ja mam mało czasu ale jak wchodzę to jednym z pierwszych wątków jest twoja Anglia. Szczególnie jak widzę jakiś wpis a jak zdjęcia są to już uczta dla oczu i duszy
Oglądam, podziwiam i wracam do poprzednich. Wybieram się do ciebie z Asią w niedzielę - mam nadzieję, że się uda i pogoda dopisze. Byłyśmy już 2 razy w ubiegłym roku na wiosnę i w lato i niecierpliwie czekamy na jesienne oglądanie. Za każdym razem wracam zachwycona postępami i z głową pełną pomysłów, zestawień.
Twoje relacje bardzo lubię, wracam do nich. Ukochana - tu będę monotematyczna - ogród z lustrem. Bardzo wiele się na nich nauczyłam. Bardzo mi brakuje nowych. Ale wiem, że jesteś zapracowana, że twój własny ogród zajmuje dużo czasu. Wiem jak w obecnych czasach trudno go wygospodarować. Nadrabiam czytaniem artykułów bo jeszcze mi trochę zostało. Mam cichą nadzieję, że w zimę powrócisz do ich pisania... Pozdrawiam i do zobaczenia
Twoje relacje bardzo lubię, wracam do nich. Ukochana - tu będę monotematyczna - ogród z lustrem. Bardzo wiele się na nich nauczyłam. Bardzo mi brakuje nowych. Ale wiem, że jesteś zapracowana, że twój własny ogród zajmuje dużo czasu. Wiem jak w obecnych czasach trudno go wygospodarować. Nadrabiam czytaniem artykułów bo jeszcze mi trochę zostało. Mam cichą nadzieję, że w zimę powrócisz do ich pisania... Pozdrawiam i do zobaczenia